skip to Main Content
Ongediertebestrijding In Barneveld? Onze Tips!

Ongediertebestrijding in Barneveld? Onze tips!

Wees er op tijd bij!

Als uw op tijd in actie komt kunt u overlast van dieren zoals muizen, vraatinsecten en fruitvliegjes meestal voorkomen. Is het al te laat? Ga dan niet aan de slag met chemische middelen, maar zoek een milieuvriendelijke oplossing of schakel een professional in voor de ongediertebestrijding in Barneveld. In dit blog geven we u tips om ongedierte te voorkomen. Lees verder!

Voorkomen is makkelijker dan genezen

Voor bijna alle plagen geldt dat het makkelijker is om de plaag te voorkomen dan te genezen. Achterhaal eerst met welk beest u te maken heeft. Ziet u bijvoorbeeld een zilvervisje of papiervisje wegglippen? Vervolgens gaat u op zoek naar de oorzaak? Zijn er plekken in huis waar muizen wat te snacken vinden? En hoe komt het ongedierte binnen? Stap drie is het verwijderen of onbereikbaar maken van de bron. Een aantal tips:

  • Dicht kieren en naden
  • Scherm luchtgaten af met gaas
  • Plaats horren voor deuren en ramen
  • Verwijder de oorzaak zoals een voedselbron of nestplaats

Natuurlijk is de aanpak afhankelijk van het plaagdier in kwestie. Sommige dieren zijn bijvoorbeeld ook te bestrijden met natuurlijke vijanden. Als uw ongedierte een lekker hapje is voor een ander dier, dan is dit een zeer goede en milieuvriendelijke manier van bestrijden. Bladluizen zijn bijvoorbeeld te bestrijden met lieveheersbeestje, spinnen eten muggen op, en een (leen)kat helpt u van die nare muizen af.

Schakel een professional in

Komt u niet op deze manier van de plaag af? Of is het een hardnekkig of extra vervelend beest dat u niet zelf kunt bestrijden? Dan raden we u aan om een professional in te schakelen voor ongediertebestrijding in Barneveld. Ongedierte als bijvoorbeeld houtwormen, kakkerlakken, ratten of faraomieren kunt u niet zelf bestrijden. En ook bij wespennesten op een moeilijke plek is voorzichtigheid geboden. Bovendien adviseert een professioneel plaagdierbeheersing bedrijf ook over hoe u in de toekomst de plaag kunt voorkomen. We wensen u veel succes met uw ongediertebestrijding in Barneveld!

Back To Top