skip to Main Content

Cultuur opzoeken met de Vrije Tribune

Cultuur snuiven zit in ons bloed

Het bezoeken van mooie, oude gebouwen en kastelen of het bekijken van eeuwenoude kunst in musea. Sommige mensen houden ervan, anderen gruwelen bij de gedachte alleen al.

Maar als je hier bent, dan zul je waarschijnlijk, net als wij, een dansje doen van enthousiasme bij elke oud gebouw of museum dat je ziet en binnenstapt. Nu is het erg moeilijk bij te houden wat er allemaal te doen is op het gebied van cultuur. Niet alleen in het buitenland is de keuze namelijk reuze, maar ook in ons eigen kikkerlandje is er meer dan genoeg te doen als het gaat om cultuur en kunst!

De Vrije Tribune voor binnen- en buitenlandse cultuur

Doordat we eigenlijk niet kunnen kiezen tussen wat we nou interessanter vinden, en doordat het ook gewoon een fijne afwisseling biedt, gaan onze blogs over zowel cultuur in Nederland als in het buitenland.

Overal waar we komen en gaan zullen we inspiratie uit onze omgeving halen om alle mooie, must-see’s met jullie te delen! Want zowel in Cluj Napoca, Rome, Milaan of gewoon in Amsterdam slaat cultuur je om de oren en kun je genieten van de prachtige dingen die een stad je te bieden heeft. En wij laten je graag zien waar wij het liefste komen!

Back To Top