skip to Main Content

Over ons van de Vrije Tribune

Wie wij zijn

Wij zijn Sanne en Joost en wij hebben allebei journalistiek gestudeerd. Tijdens onze studie kwamen wij erachter dat we het vooral heel leuk vinden om informatie te bieden die mensen ook echt willen lezen. Dit gecombineerd met het feit dat we beide een brede interesse hebben voor allerlei verschillende onderwerpen, zorgde ervoor dat we iets nieuw wilden. Een platform om al onze kennis, feitjes en tips op te delen. Een platform om jullie op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen op allerlei verschillende gebieden. We begonnen klein, maar al snel bleek dat steeds meer mensen behoefte hebben aan informatie die ze interesseert. Daarom hebben we besloten onze blogs voor een groter publiek beschikbaar te maken. Zo kan iedereen genieten van alles waar wij van kunnen genieten!

Waarom de Vrije Tribune?

reporter vrijetribune

Om het voor iedereen interessant te houden, en vooral ook voor onszelf, pinnen we ons niet vast aan bepaalde onderwerpen. We hebben categorieën, maar eigenlijk moet het voor iedereen mogelijk zijn om iets te vinden dat hij of zij interessant vindt tussen onze blogs. Zo houden we het divers, informatief en nuttig voor iedereen! 

Dus de volgende keer als je tips wil over evenementen, het vinden van een goede vakantiebestemming of het besparen van geld in December zien we je graag bij de Vrije Tribune! Ook als je een blog hebt die je wil delen op onze website of tips hebt voor een blog voor ons horen we graag van jou! Je kunt ons bereiken op [email protected].

Back To Top