skip to Main Content

Lees alles over evenementen in de Vrije Tribune

Lees over de leukste festivals

Wij zijn bij de leukste, vetste en grootste festivals van het jaar in binnen- en buitenland en kunnen jullie zo alles vertellen over wat er komen gaat, wat er geweest is en hoe het was.

 Lees ook over de hipste festivallooks, dingen die je niet moet vergeten mee te nemen en items die je juist beter thuis kunt laten. We vertellen over de line-ups, het festivalterrein zelf en over leuke dingen die er te doen zijn op het festivalterrein. Hierbij gaan we in op de leukste betaalde festivals, maar zeker ook de leukste gratis festivals zullen we niet overslaan!

De Vrije Tribune houdt alle evenementen in de gaten

Ook als je juist op de hoogte wil worden gehouden van andere evenementen dan festivals ben je bij ons aan het juiste adres. We vertellen je over hardloopwedstrijden, evenementen tijdens feestdagen en bijvoorbeeld de kinderboekenweek.

Kortom, voor alle evenementen in binnen- en buitenland zit je bij ons goed om compleet op de hoogte te kunnen zijn. Liever achteraf lezen wat je allemaal gemist hebt? Of herinneringen ophalen van toen je er bij was? Geen probleem. We beschrijven graag in geuren en kleuren hoe het was en laten met foto’s de mooiste momenten zien. Zo is het voor iedereen leuk om te lezen, of je er nou bij was of niet.

Back To Top