skip to Main Content
Dit Zijn De Leukste Uitjes Van Rotterdam

Dit zijn de leukste uitjes van Rotterdam

Deze dingen wil je niet missen in Rotterdam

Heb jij binnenkort een tripje naar Rotterdam op de planning staan? Dan heb je geluk! Er zijn namelijk ontzettend veel leuke dingen te doen in deze mooie stad. Zo kun je heerlijk uit eten in het beste visrestaurant van Rotterdam of op pad met de watertaxi, en nog veel meer. Wij zetten de leukste activiteiten in deze mooie stad voor je op een rij!

Boijmans Ahoy drive-thru

Ga je tussen 1 en 23 augustus 2020 naar Rotterdam? Dan kun je wel iets heel speciaals gaan doen! Museum Boijmans van Beuningen is voor deze periode een unieke samenwerking aangegaan met Ahoy Rotterdam. Hal 1 van Ahoy is dan namelijk gevuld met vijftig spraakmakende kunstwerken, waar je met een elektrische auto langs mag rijden. In de mini’s mogen maximaal 4 personen, maar je mag ook met je eigen auto het museum in (zolang deze maar elektrisch is). Stapvoets rijdt je vervolgens langs verschillende kunstwerken met als thema ‘mens en natuur’. Je bent vrij om je eigen route te kiezen en kunt gemakkelijk keren en omrijden om alles nog eens te bekijken.

Op consult bij dr. Rotterdam

Verscholen in Rotterdam ligt een geheime cocktailbar waar je op consult kunt komen bij een mysterieuze dokter. Dr. Rotterdam belooft al je kwaaltjes voor je op te lossen, zelfs de kwaaltjes waarvan je niet wist dat je ze had. Naast psychologisch advies, wordt je in deze bijzondere cocktailbar natuurlijk ook voorzien van de lekkerste cocktails. Deze bijzondere ‘medicijnen’ bestaan uit unieke smaakcombinaties zoals je ze nergens anders tegenkomt. Reserveer dus snel je tijdslot via de site!

Overnacht in een unieke kubuswoning

Ben je ook op zoek naar een unieke accommodatie om je verblijf in Rotterdam compleet te maken? Overweeg dan eens om een luxe kubuswoning te huren via Airbnb. In deze unieke woning krijg je de kans om te overnachten in een waar architectonisch kunstwerk. Je slaapt boven het schaakstukkenmuseum, die zeker ook een bezoekje waard is!

Back To Top