skip to Main Content
Wat Voor Een Paardenbox Is Geschikt Voor Mijn Paard?

Wat voor een paardenbox is geschikt voor mijn paard?

Het beste voor jouw paard

Je wil natuurlijk het beste voor jouw paard. Dat begint natuurlijk bij een goede paardenbox om je paard te stallen. Maar hoe weet je nu wat voor een paardenbox voor jouw paard geschikt is? In dit blog vertellen we je meer over de opties voor een paardenbox en de voordelen van een paardenbox op maat. Lees snel verder.

Standaard paardenboxen en paardenboxen op maat

Er bestaan standaard paardenboxen en paardenboxen op maat. Bij standaard boxen heb je een beperkte optie in grootte, vorm en extra opties. Ze zijn echter wel vaak op voorraad en direct leverbaar. In tegenstelling tot de standaard paardenboxen, kun je de op maat gemaakte paardenboxen net zo laten inrichten als je zelf wilt. Een dubbele onderkant op de wanden zorgt voor een langere levensduur. Voor een box buiten zijn verschillende soorten dakbedekking mogelijk. En je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitschuifbare paardenbox, zodat je gemakkelijk mest kunt opruimen. Omdat deze boxen nog helemaal moeten worden gemaakt, kan het zijn dat de levertijd wat langer is.

De voordelen van paardenboxen op maat

Wanneer je kiest voor een paardenbox op maat, heb je de keus uit verschillende opties, zoals:

  • Boxen voor binnen of buiten;
  • Een zadeldak, lessenaarsdak of een dakbedekking naar keuze;
  • Uitschuifbare, dichte of uitdraaibare wanden;
  • Demonteerbare en/of aan elkaar te plaatsen boxen;
  • Een dubbele onderkant op de wanden.

Een paardenbox voor jouw paard

Ben je op zoek naar paardenboxen op maat? Kies dan voor een professioneel bedrijf dat veel ervaring heeft in het op maat maken van paardenboxen. Zij kunnen je precies vertellen welke mogelijkheden er zijn en waar je op moet letten in jouw situatie. Heb je onlangs een paardenbox laten maken? Wij horen het graag via ons contactformulier.

Back To Top