skip to Main Content
Wat Is Wall Cladding?

Wat is wall cladding?

Wall cladding binnen en buiten

Wil je je woning een make-over geven? Ben je aan het verbouwen of net verhuisd? Misschien is wall cladding dan iets voor jou. Met wall cladding geef je je muur een nieuwe, stoere look. Het is dan net of je muur van een ander materiaal gemaakt is. Je kunt wall cladding zowel in je woning als op buitenmuren toepassen. Wil je meer weten over wall cladding? Lees dan snel verder.

Wall cladding: stoere wanddecoratie

Wat is wall cladding nu precies? Het is een manier van decoreren om je wand te versieren. Wil je niet verven of behangen? Dan is wall cladding wellicht iets voor jou. Bij wall cladding wordt de wanddecoratie gemaakt van diverse materialen. Steen en hout zijn tegenwoordig erg populair, maar er zijn nog allerlei andere mogelijkheden. Je muur krijgt een stoere, natuurlijke uitstraling, die tegelijkertijd heel stijlvol is.

Gebruik van wall cladding

Wall cladding kun je op verschillende manieren in je huis gebruiken. Maar ook buiten, aan de buitenkant van je woning of in de tuin kunnen ze een prachtig effect geven. In huis kunnen de hout- en steenstrips niet alleen aangebracht worden op de muren, maar ook op de vloer, bijvoorbeeld in de keuken of badkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Materialen voor wall cladding

Wil je je huis transformeren? Door het toepassen van wall cladding krijgen je muren een stoere, stijlvolle uitstraling. Wall cladding is er in allerlei kleur, vormen en materialen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Natuursteen
  • Hout
  • Aluminium
  • Beton
  • Kunststof

Wall cladding: iets voor jou?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wall cladding en vraag je je af of het iets voor jou is? Doe online inspiratie op of ga naar de professionele dealer. Heb je nog vragen over wall cladding? Laat het ons weten via het contactformulier.

Back To Top