skip to Main Content
Voordelige LED Verlichting Bij Groothandel Ion Industries

Voordelige LED verlichting bij groothandel Ion Industries

Waarom u kiest voor een groothandel

Steeds meer mensen zijn bezig met het maken van milieubewuste keuzes in en om hun woning. Ook u kunt een steentje bijdragen. Dat kan door een grote investering als zonnepanelen, maar ook met kleine aanpassingen, bijvoorbeeld door het vervangen van uw gloeilampen door LED verlichting. Die kunt u het beste kopen bij een groothandel als Ion Industries. Waarom u kiest voor een LED groothandel? Daar vertellen we u in dit blog meer over.

LED verlichting: een milieubewuste keuze

LED verlichting is een milieubewust alternatief voor de ‘standaard’ gloeilamp (die overigens tegenwoordig helemaal niet meer zo standaard is). De gloeilamp is nog in heel veel Nederlandse huishoudens te vinden, maar het loont zich zeker om ze te vervangen door LED lampen. LED gebruikt namelijk zo’n 85% minder energie dan een gloeilamp. Bovendien hebben ze veel meer branduren, gemiddeld wel 50.000. Omgerekend is dat ongeveer 20 jaar. Dit betekent dat u hem minder vaak hoeft te vervangen, wat ook weer goed is voor het milieu. Met een LED lamp maakt u dus een milieubewuste keuze.

Een eenmalige investering

Een nadeel van LED lampen, is wel dat ze iets duurder zijn. Gelukkig haalt u dat prijsverschil er wel uit. Door al uw lampen te vervangen door LED verlichting, zult namelijk flink op uw energierekening gaan besparen. Toch is het verstandig om vooraf even rond te kijken naar waar u de beste LED lampen kunt krijgen voor niet al te hoge prijzen. In bijna alle gevallen is de meest verstandige optie om ze online te bestellen bij een groothandel. Dat is meestal een stuk goedkoper dan wanneer u ze in de winkel koopt. Bovendien heeft u de keuze uit een groot assortiment.

Wilt u meer weten over de voordelen van LED verlichting, en welke LED bulbs het meest geschikt zijn voor uw lampen? Neem gerust eens contact met ons op. Wij geven graag passend advies.

Back To Top