skip to Main Content
Vinyl Vloeren: Alleen Maar Voordelen!

Vinyl vloeren: alleen maar voordelen!

Wat is het verschil tussen vinyl en pvc?

Bent u op zoek naar een mooie vloer die onderhoudsvriendelijk is? Dan zijn vinyl vloeren precies wat u zoekt. Vinyl vloeren lijken op pvc vloeren, maar er zijn wel een aantal verschillen. Zo is een vinyl vloer gemaakt van kunststof, en bij pvc vloeren worden er ook nog andere materialen gebruikt, zoals bijvoorbeeld hout. Daarnaast zit er een verschil in prijs: vinyl is iets goedkoper dan pvc. Vinyl vloeren zijn ideaal voor elke ruimte in uw huis, ook in uw badkamer. Dit komt doordat vinyl vloeren goed tegen vocht kunnen. Pvc vloeren zijn minder vochtbestendig.

Onderhoudsvriendelijke vloer

Als u kiest voor een vinyl vloer in uw huis, heeft u er geen dagtaak aan om de vloer schoon te maken. U kunt de vloer gemakkelijk met een natte dweil schoonmaken. De vloer is vet- en olieafstotend en vochtbestendig. De gladde oppervlakte van vinyl vloeren zorgen ervoor dat uw vloer makkelijk schoon te maken is!

Geluiddempend en comfortabel

Vinyl vloeren zijn erg comfortabel. Ze bieden niet alleen loopcomfort, maar vinyl vloeren zijn ook erg goed te combineren met vloerverwarming. Daarnaast werkt de vloer geluiddempend, ideaal voor uw gezin! De vloer is erg flexibel en biedt daarmee ook loopcomfort. Kortom, een vinyl vloer is uitstekend geschikt voor elke ruimte in uw huis!

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het maakt niet uit voor welke ruimte u op zoek bent naar passende vloerbekleding. Vinyl vloeren kunnen overal gelegd worden, dus ook in uw badkamer of toiletruimte. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos als het gaat om het ontwerp van uw vinyl vloer. U kunt bijvoorbeeld ook een mooie houten vloer imiteren. De vloeren zijn te krijgen in stroken, tegels of banen en kunnen overal neergelegd worden!

Schakel altijd een specialist in!

Vinyl vloeren zijn niet moeilijk om neer te leggen, maar het is wel aan te raden om een specialist in te schakelen. Als u kiest voor het vakmanschap van een specialist, hoeft u zich geen zorgen te maken over het uiteindelijke resultaat van uw vloer. Een specialist neemt u al het werk uit handen en laat u aan het eind van zijn project een prachtig resultaat zien! Kies voor vinyl en ontdek de voordelen! Neem contact op met De Vrije Tribune of laat u inspireren op onze website!

Back To Top