skip to Main Content

Tover je badkamer om tot een wellnesscentrum!

Tijd voor een badkamer make-over

Ben jij je saaie, eentonige badkamer helemaal zat? Geef je badkamer dan een make-over met prachtige stenen elementen zoals een vloer of wandbekleding. Kies bijvoorbeeld voor een pebble vloer, of een mooie accentmuur van mozaïek. Zo waan jij je in een heus wellnesscentrum telkens wanneer je je badkamer binnen komt. In dit blog vertellen wij hoe je dit voor elkaar krijgt.

Voetmassage in je badkamer met pebble vloer

Wanneer je een wellnesscentrum bezoekt zijn de stenen elementen je vast wel eens opgevallen. Deze geven het interieur namelijk een ontspannen en natuurlijke uitstraling, waardoor je helemaal tot rust komt. Ook in je badkamer kun je dit effect krijgen, bijvoorbeeld door te kiezen voor een pebble vloer. Pebbles zijn de gladde ronde kiezelstenen die in wellnesscentra vaak als vloer gebruikt worden, omdat ze heerlijk aanvoelen wanneer je er met blote voeten overheen loopt. Ook voor particulieren zijn deze te krijgen in de vorm van handige matjes die eenvoudig te leggen zijn. Tijdens het douchen geniet je dan van een heerlijke voetmassage.

Accentmuur van mozaïek

Wil je genieten van echte luxe in je badkamer? Creëer dan een accentwand met het gebruik van mozaïek. Deze klassieke wandbekleding wordt namelijk ook in deze tijd nog altijd geassocieerd met luxe en stijl. Echter is het tegenwoordig veel toegankelijker, dan dat het vroeger was. Mozaïek is niet alleen in talloze verschillende stijlen te krijgen, maar je kunt er bovendien een eigen patroon van creëren. Kies je voor mozaïek van natuursteen, dan is de kleur van geen een steen precies hetzelfde. Hierdoor heb je dus altijd een unieke accentmuur in je badkamer.

Finishing touch: natuurstenen badkuip of wasbak

Wanneer je pas echt een unieke badkamer wil, kies je voor een badkuip of wasbak van prachtig natuursteen! Deze worden uit een groot stuk steen gevormd en zijn altijd volledig uniek. Doordat het gaat om natuurlijk materiaal blijft de kleur jarenlang als nieuw, en slijt het helemaal niet. Het materiaal is bovendien zeer duurzaam. De lichte aders geven de wasbak of badkuip een een geheel eigen en robuuste uitstraling.

Bezoek een showroom

Aangezien producten van natuursteen altijd uniek zijn, en je er geen twee dezelfde van zult vinden, raden wij je aan om altijd een bezoek te brengen aan de showroom van een speciaal verkooppunt van dit prachtige materiaal. Hier zijn specialisten die je kunnen voorzien van advies over de aanleg en het onderhoud, en kun je bovendien de vloer, wandbekleding of accessoires in het ‘echt’ bekijken. Voor je het weet heb jij je badkamer omgetoverd in een heus wellnesscentrum.

Back To Top