skip to Main Content

Stijlvol en robuust, een gietijzeren staande tuinlantaarn

Een authentieke gietijzeren staande tuinlantaarn

Wilt u een nieuw, bijzonder element toevoegen aan uw klassieke tuin? Kies dan voor een gietijzeren staande tuinlantaarn. Met dit type tuinlantaarn kunt u uw tuin in een handomdraai nog meer allure geven. Het gietijzer van de lamp doet denken aan vroegere tijden en heeft een echte authentieke uitstraling. Heeft u interesse in een gietijzeren staande buitenlamp? Lees dan dit blog! Wij geven u namelijk meer informatie over het bijzondere materiaal gietijzer en de verschillende manieren waarop u de lamp kunt combineren. Wilt u de gietijzeren staande tuinlantaarn in het echt bekijken? Ga dan langs bij een specialist op het gebied van klassieke buitenverlichting bij u in de buurt!

De mogelijkheden en toepassingen van een staande tuinlantaarn

Een gietijzeren tuinlantaarn brengt ontzettend veel sfeer in uw tuin. Dit is te danken aan de prachtige klassieke vormgeving van de lantaarn en het sfeervolle licht dat het verspreid. Gietijzeren tuinlantaarns zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet:

 • Een jaren 30 3-lichtslantaarn
 • Een klassieke straatlamp met 5 lampen
 • Een buitenlantaarn met enkele verlichting
 • Een paallantaarn met monumentale look
 • Ook op het gebied van lampenkappen heeft u de keuze uit verschillende modellen. Denk aan een lampenkap met een zeskante, vierkante of ronde vorm. Welk model tuinlantaarn past bij uw tuin is helemaal afhankelijk van de tuininrichting. Wilt u bijzondere en romantische plekjes in uw tuin creëren? Plaats de lantaarn dan naast een sierlijk gietijzeren bankje. Om meer allure aan uw tuin en woning te geven, kunt u uw oprit verlichten met de lantaarn. Tot slot kunt u lamp ook prima toepassen als sfeervolle terrasverlichting.

  Gietijzer

  De gietijzeren staande tuinlantaarn die u kunt verkrijgen bij de specialist is, zoals de naam al zegt, gemaakt van gietijzer. Gietijzer is een materiaal met bijzondere eigenschappen. Het is bijvoorbeeld in iedere vorm te krijgen die u maar wenst. Het oppervlak van het gietijzer heeft een zekere ruwheid die voor de bijzondere, authentieke uitstraling zorgt. Daarnaast is gietijzer heel sterk en goed bestand tegen water, wind en kou.

  Neem contact op met een specialist in buitenverlichting

  Een gietijzeren staande tuinlantaarn is dus veelzijdig en een echte sfeermaker in uw tuin. Heeft u nog vragen over deze bijzondere soort lamp? Of wilt u direct dit type tuinlantaarn aanschaffen? Ga dan langs bij de specialist bij u in de buurt. Bekijk de verschillende mogelijkheden, laat u inspireren en verrijk uw tuin met een prachtige gietijzeren staande tuinlantaarn.

Back To Top