skip to Main Content

Standbouw laten plaatsen? Zo val je op!

Opvallen met jouw standbouw

Ben je benieuwd hoe je meer kunt opvallen met jouw standbouw? Indien je binnenkort op een beurs gaat staan in Nederland en nog geen geschikte stand hebt, zijn er diverse creatieve mogelijkheden om op te vallen met jouw stand. Zo trek je ongetwijfeld meer bezoekers. Een succesvolle beurs voor jouw bedrijf kun je niet toeschrijven op een enkel aspect. Het belangrijkste is het verhaal dat jouw bedrijf te vertellen heeft, evenals de presentatie hiervan en de marketingstrategie die je hiervoor kiest. In dit blog vertellen wij je graag meer over standbouw in Nederland!

Het eerste wat bezoekers zien

Het eerste wat bezoekers van de beurs zullen zien is de beursstand zelf. Indien deze niet opvalt, moet je harder aan de slag om de aandacht van je bezoekers te trekken. Door voor een opvallende stand te kiezen, trek je meer bezoekers jouw kant op. Het resultaat hiervan is dat je meer leads zult krijgen en ook meer zult verkopen. Wanneer je nog geen geschikte stand hebt, je beursstand aan vervanging toe is en je nog geen beeld hebt omtrent hoe de nieuwe stand eruit mag zien, is het goed een expert in te schakelen voor jouw standbouw. Leg een expert jouw eventuele ideeën voor, zodat deze tot een passend ontwerp kan komen.

Doe ideeën op via Pinterest

Om de mooiste voorbeelden voor jouw standbouw te vinden, kun je eens een kijkje nemen op Pinterest. Pinterest is een online website waar diverse foto’s verzameld worden. Gebruikers prikken (pinnen) afbeeldingen vast aan hun digitale prikborden. Zo kun je diverse inspirerende fotocollages zien over uiteenlopende thema’s. Denk aan hobby’s, vrije tijd, werk, enz. Dit geldt eveneens voor beursstands. Een goed beeld van standbouw krijgt u door het pinbord ‘Inspiring Trade Show Booths’ te bekijken, waar duizenden foto’s van succesvolle standbouw te vinden zijn. Indien je op een foto klikt, ga je naar de betreffende website van de foto toe. Als je zelf lid van Pinterest bent, kun je deze eventueel toevoegen aan je eigen inspiratiebord. Zo kun je een geheel inspiratiebord van jouw gewenste standbouw samenstellen.

Inspiratiebord en dan?

Heb je eenmaal een inspiratiebord samengesteld, ga dan op zoek naar een expert voor jouw professionele standbouw. Er zijn vele professionals die een mooie stand voor op de beurs kunnen ontwerpen naar aanleiding van jouw ideeën. Ga te rade via Google om te kijken welke bedrijven iets kunnen betekenen voor jouw standbouw. Wij wensen je veel succes op de beurs!

Back To Top