skip to Main Content
Rustieke Staande Buitenlampen En Tuinlantaarns

Rustieke staande buitenlampen en tuinlantaarns

Dit zijn de tuintrends van 2021!

Deze trends zullen naar verwachting enorm worden

Nu dat we meer tijd doorbrengen in huis, met de lente voor de deur, is het tijd om je tuin eens flink aan te pakken. Het gaat immers de plaats zijn waar jij de meeste tijd door zult brengen deze zomer. In dit blog lees je welke tuintrends dit jaar naar alle verwachting enorm groot zullen worden. Wees er snel bij en lees verder!

1. Balkon tuinen

Nu meer stadsbewoners op zoek zijn naar slimme manieren om de natuur in huis te halen, is balkontuinieren dit jaar flink in opkomst. Of je er nu kiest voor natuurrijke, houten plantenbakken of juist moderne metalen bloempotten, je hebt keuze genoeg om deze functionele ruimte echt tot leven te laten komen.

2. Binnenstebuiten

Het belang van buitenleven is het afgelopen jaar enorm gegroeid. Geen wonder dus dat het naar buiten brengen van de woonkamer één van de trends van 2021 is. De inside-out trend gaat over het creëren van een soepele overgang van het binnenleven naar het tuinleven. De tuin moet aanvoelen als een verlengstuk van de woning en de ruimtes moeten op natuurlijke manier in elkaar overlopen.

3. Grijze tuinen

Grijze tuinen? Ja, je leest het goed! Deze kalmerende tint is niet alleen een van de meest populaire kleuren voor binnenshuis, maar vindt ook zijn weg naar de tuin. Of je nu kiest voor grijze terrasmeubels, schuttingverf, rustieke staande buitenlampen en tuinlantaarns of een grindpad, er zijn oneindig veel manieren waarop je kunt inspelen op deze kleurtrend!

4. ‘Tiny Gardens’

Velen van ons hebben misschien geen grote buitenruimte. Volgens deze trend moet je juist dan het beste halen uit wat je hebt, ongeacht de grootte! Een ‘tiny garden’ heeft alles te maken met het groter laten lijken van de buitenruimte. Zo kun je denken aan planten die de hoogte in groeien, het creëren van paden en aparte secties van planten en bloemen. Heb jij nog een goed idee voor een ‘tiny garden’? Laat het ons weten via de contactpagina!

Back To Top