skip to Main Content
Raw Stones

Raw stones

Een robuuste, authentieke look

Heb je wel eens van raw stones gehoord? Met deze robuuste stenen, geef je je vloer een prachtige, authentieke look. De uitstraling van van deze vloeren past niet alleen perfect bij een klassiek, maar ook bij een modern industrieel interieur. Ben je benieuwd naar raw stones of wil je ze graag in jouw huis laten leggen? Lees dan snel verder.

Een natuurlijke uitstraling en warme sfeer

Raw stones brengen de unieke beleving van oude abdijen of authentieke straatjes je huis of bedrijf binnen. De natuurlijke materialen geven je interieur een robuuste uitstraling, terwijl ze tegelijk bijdragen aan een warme sfeer. Met deze bijzondere vloeren breng je een uniek gevoel in je woning of pand, waar je dagelijks van geniet. En reken maar dat het nooit saai wordt. Juist de kleine imperfecties van de zo’n oud aandoende vloer geven die extra charme.

Verschillende soorten raw stones

Er zijn verschillende soorten raw stones. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Abbey’s
  • Terpstra’s
  • Waaltjes

Abbey’s zijn geïnspireerd op de stenen die vroeger in abdijen lagen. Ze hebben verschillende afmetingen en structuren. Deze raw stones zijn op verschillende manieren te leggen, zoals in wildverband of halfsteens. Door deze robuuste stenen in een speels patroon te leggen krijgt jouw vloer een unieke uitstraling. Terpstra’s zijn afdrukken van originele kasseien en worden ook wel kinderkopjes genoemd. Waaltjes zijn smalle stenen. Door hun kleine afmetingen zijn ze eenvoudig in allerlei patronen te leggen.

Raw stones voor jouw vloer

De charme van raw stones kun je dagelijks in jouw woning of bedrijf ervaren. Ga daarvoor naar een gespecialiseerde leverancier op het gebied van raw stones bij jou in de buurt. Heb jij al raw stones in je interieur geïntegreerd of heb je bijzondere ideeën? Deel het gerust met ons via het contactformulier.

Back To Top