skip to Main Content
RAW Stones Voor Binnen En Buiten

RAW Stones voor binnen en buiten

Prachtige tegel voor in uw huis

Bent u uw huis aan het renoveren of heeft u zojuist een nieuwe woning gekocht? Dan gaat het leuke gedeelte nu beginnen. U mag gaan nadenken over hoe u uw woning wilt gaan inrichten. Eén van de dingen waar u over na moet denken is de vloerbedekking die u wilt. Gaat u voor tapijt, hout of tegels? Wanneer u van robuust houdt, raden wij de RAW Stones aan. Deze tegel heeft een sfeervolle karakteristieke uitstraling. Ideaal wanneer u van iets unieks houdt. In dit blog zullen wij u meer vertellen over de mooie RAW Stones.

RAW Stones en vloerverwarming

RAW Stones zijn zowel voor buiten als voor binnen geschikt. Dat is natuurlijk ook ideaal wanneer u de vloer van uw woonkamer over wilt laten lopen in uw terras. Haal een prachtig mediterrane sfeer in huis. Dankzij de onderhoudsvriendelijke kwaliteiten van de tegels kunt u de tegels ook inzetten voor commerciële ruimtes. Heeft u een vloerverwarming in huis? Dat is geen probleem voor de RAW Stones, dankzij de dikte van slechts 0,8 tot 1 cm kan warmte er makkelijk doorheen trekken.

Verschillende soorten RAW Stones

RAW Stones komen in verschillende vormen, texturen en maten. Om het u makkelijker te maken met de keuze hebben wij de verschillende RAW Stones types voor u op een rij gezet:

  • Abbey’s: stenen met verschillende afmetingen voor een speels patroon. Zowel wildverband als halfsteens.
  • Terpstra’s: afdrukken van originele kasseien. Ook bekend als kinderkoppen.
  • Waaltjes: mooi steen met vast formaat van 5 x 20 cm.
  • Triple & Trapist: beide uitvoeringen vertegenwoordigen de strakke lijnen in de vloeren en kunnen in verschillend verband gelegd worden voor unieke patronen.
  • Abbey Exterior: varieert qua afmetingen die in wildverband kunnen worden gelegd.

Meer weten over RAW Stones?

Past de prachtige robuuste tegel zoals de RAW Stone ook echt in uw huis? Wacht dan niet langer en bestel de RAW Stones voor binnen en buiten vandaag nog! Heeft u eerst liever wat meer informatie over deze tegels? Ook dat is geen probleem, u kunt uw vragen in dit contactformulier zetten en wij zullen u zo snel mogelijk verder helpen.

Back To Top