skip to Main Content
Plekken Voor Uw Reservesleutel

Plekken voor uw reservesleutel

Verstopplekken voor reservesleutel

Reservesleutel in de buurt

Het overkomt veel mensen bij het verlaten van het huis dat ze de deur achter zich dicht trekken, maar de sleutel nog binnen hebben liggen. Het is dan belangrijk om niet in paniek te raken. U kunt altijd een professionele slotenmaker bellen, ook met spoed. En om voortaan niet weer voor een dichte deur te staan, raden wij u aan om een reservesleutel in uw voortuin te verstoppen. In dit blog geven wij u tips wat de beste verstopplekken zijn, zodat inbrekers geen kans maken!

De plant als verstopplek

Een bekende verstopplek voor de reservesleutel is onder de deurmat. Omdat veel mensen hun sleutel hier verstoppen is het een eitje voor inbrekers om de sleutel te vinden. U heeft een betere verstopplek nodig, maar waar zijn deze plekken? Een plantenpot is een van deze ideale verstopplekken, maar dan niet onder de pot. Verstop de sleutel in de aarde of onder de plant. Met een klein beetje wroeten heeft u de sleutel. Zorg er wel voor dat de sleutel diep genoeg in de aarde zit, zodat deze niet zichtbaar is.

De deur en het vogelhuisje

Een niet verwachte verstopplek is de holle deurklopper. Door uw sleutel in de holle deurklopper te verstoppen en met magneten aan de deur te bevestigen, kunt u gemakkelijk bij de sleutel. De inbreker verwacht niet dat de sleutel letterlijk aan de deur hangt. Ook kunt u de sleutel in een vogelhuisje verstoppen. Tegenwoordig zijn er vogelhuisjes op de markt met een dubbele bodem. Hier is uw sleutel goed verstopt. Let er wel op dat u de vogels in het huisje niet te veel stoort.

Deur dicht en geen sleutel?

Heeft u de deur dichtgedaan, maar ligt de sleutel nog binnen en weet u niet meer waar u de reservesleutel heeft verstopt? Dan kunt u altijd een professionele slotenmaker bellen. Bij spoedgevallen komen zij zo snel mogelijk bij u thuis langs. Wilt u graag goede verstopplekken voor de reservesleutel met ons delen? Laat dan hier uw berichtje achter.

Back To Top