skip to Main Content
Onroerend Goed Crowdfunding Tips

Onroerend goed crowdfunding tips

Vastgoed crowdfunding: voor rendement op uw spaargeld

Het dateert alweer uit de jaren ‘80 van de vorige eeuw dat u 5% rente of meer op uw spaarrekening ontving. Wat een luxe tijd was dat: u kon uw geld gewoon op de bank parkeren en het leverde een leuk rendement op. Sinds die tijd is de rente stukje bij beetje weggezakt, met als droevig resultaat een negatieve rente voor de grote spaarders van 1 miljoen en 0,1% rente voor de kleine spaarders. Het ziet er niet naar uit dat dit snel verandert. Hoe kunt u uw spaargeld wel laten renderen? Met vastgoed crowdfunding kunt u op een laagdrempelige manier deze spaarimpasse doorbreken. De Vrije Tribune geeft u enkele onroerend goed crowdfunding tips.

Wat is vastgoed crowdfunding?

U heeft hard gewerkt om een leuke spaarreserve op te bouwen. Dus voordat u uw spaargeld investeert via vastgoed crowdfunding, is het uiteraard handig om te weten wat vastgoed crowdfunding nu eigenlijk is. Vastgoed crowdfunding is een laagdrempelig platform dat is opgericht door vastgoedprofessionals. Via dit platform kunnen particulieren en professionals eenvoudig investeren in vastgoed. Een team van financieel specialisten, vastgoedprofessionals en vermogensbeheerders stellen op het crowundingsplatorm een interessante portefeuille samen. Uit deze portefeuille kunt u kiezen welk vastgoedproject voor u interessant is als beleggingsobject.

Hoe werkt investeren via een vastgoed crowdfunding platform?

Via het vastgoed crowdfunding platform kunt u rechtstreeks zakelijke hypotheken financieren. U krijgt als investeerder het eerste recht op een hypotheek. Het vastgoed waarin u investeert is hierbij het onderpand. Dit maakt het veel minder risicovol dan bijvoorbeeld investeren in aandelen. Bovendien ontvangt u op uw investering een aantrekkelijk rendement dat kan oplopen tot wel 10% per jaar. Ook zijn de looptijden van de leningen meestal van korte duur, zodat u snel uw investering weer terugverdiend heeft. Natuurlijk het liefste met dat aantrekkelijke rendement er bovenop.

Back To Top