skip to Main Content

Ongewenste haargroei behandelen met laser ontharing

Een bezoek aan de kliniek in Hilversum

Wilt u graag een afspraak maken bij een kliniek in Hilversum voor een behandeling voor ontharen, maar twijfelt u omdat u niet weet wat u kunt verwachten? Maakt u zich geen zorgen, want u leest op de site van de kliniek waarin u geïnteresseerd bent, vaak precies hoe zij een ontharingsbehandelingen uitvoeren. Wij vertellen u tevens precies hoe een behandeling laser ontharing in een kliniek te werk gaat.

Eerste afspraak maken

Wanneer u bij een kliniek in Hilversum een behandeling voor ontharing wilt ondergaan, maakt u een afspraak voor het eerste consult. In dit consult worden uw wensen besproken en stellen specialisten een voorstel op voor de methode van de behandeling voor ontharing. Ook is er tijdens dit gesprek de mogelijkheid om vragen te stellen aan de experts. Kiest u er vervolgens voor om u te laten behandelen, dan moet u een intakeformulier invullen.

Beoordeling door een arts

Het intakeformulier wordt altijd beoordeeld door een arts die bij de huidkliniek in Hilversum werkt. De arts analyseert uw persoonlijke situatie en keurt de behandeling voor ontharing wel of niet goed. Als het wordt goedgekeurd, maakt u een afspraak om het ook daadwerkelijk uit te laten voeren. Voor sommige ontharingsbehandelingen moet u meerdere malen terugkomen naar de kliniek in Hilversum om het bij te laten werken of voor een nacontrole. Deze afspraken worden ook vooraf ingepland, of u kunt op een later moment telefonisch of via de site van de kliniek inplannen.

De behandeling voor ontharing

Wanneer u een afspraak maakt voor een behandeling voor ontharing bij een kliniek, ziet u op de site vaak welke methode zij voor ontharing gebruiken. Een veelvoorkomende methode is de behandeling voor IPL ontharing. De afkorting IPL staat voor Intense Pulsed Light. De techniek maakt gebruik van kleine lichtpulsen op de huid. Deze lichtpulsen absorberen de melanine in de haarwortel en in het haar. Vervolgens wordt de melanine omgezet in warmte. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd waardoor het haar niet meer terug kan komen.

Kliniek in Hilversum vinden

Kortom, de behandeling voor ontharing in een kliniek in Hilversum gebeurt onder strikte controle van ervaren professionals. Wij raden altijd aan om vooraf op internet wat onderzoek te doen over de methodes van ontharen die in de kliniek die u in gedachten heeft gebruikt worden. Online is in de meeste gevallen immers veel informatie te vinden over de behandeling voor laser ontharing in de kliniek in Hilversum waar u naartoe wilt.

Back To Top