skip to Main Content
Natuursteen Polijsten? Zo Gebeurt Dat

Natuursteen polijsten? Zo gebeurt dat

Het polijsten van natuursteen

Heeft u een prachtige natuursteen vloer? En wilt u deze er weer stralend uit laten zien? Laat de natuursteen dan polijsten. In dit blog van de Vrije Tribune geven wij u meer informatie over deze techniek. Waarom moet u natuursteen polijsten? En hoe gaat dit precies in zijn werk? U ontdekt het allemaal in dit blog.

Het belang van polijsten

Wilt u uw natuurstenen vloeren voorzien van een verfijnde afwerking? Dan kunt u de vloeren laten polijsten. Na een behandeling oogt de vloer weer als nieuw. Het ideale manier om uw vloer mooi te houden. Natuursteen kan door intensief gebruik dof worden. Daarnaast kunnen er ook lichte krasjes ontstaan. Met polijsten wordt dit aangepakt.

Een gladde en egale vloer

Polijsten kan worden toegepast bij verschillende soorten natuursteen vloeren zoals kalksteen, marmer, travertin, Chinees hardsteen en Belgisch hardsteen. U kunt het toepassen van deze techniek het beste overlaten aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in natuursteen onderhoud. Zij hebben de juiste kennis en technieken in huis om oneffenheden te verwijderen zonder dat de vloer wordt aangetast. Het resultaat is een prachtig glanzende en krasloze vloer.

Kies de gewenste glans

Wanneer u uw vloer laat polijsten, kunt u zelf de mate van glans kiezen. Een specialist voorziet u vooraf graag van meer informatie over de verschillende variatiemogelijkheden. Gaat u voor lichtglanzend natuursteen? Of wilt u een hoogglanzend resultaat. Voor een goed voorbeeld kan er eventueel een stukje vooraf worden behandeld.

Neem contact met ons op

Wij hopen dat wij u in dit blog voldoende hebben geïnformeerd over natuursteen polijsten. Heeft u nog vragen voor ons over deze behandeling? Of wilt u graag in contact komen met een specialist die deze techniek kan uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op. U doet dit door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Meer weten over vloeren of andere interieur gerelateerde onderwerpen? Lees dan in de woning categorie de blogs die u aanspreken.

Back To Top