skip to Main Content
Matras Kopen? Lees Ons Koopadvies!

Matras kopen? Lees ons koopadvies!

Matrasadvies op maat

Is uw oude matras wel aan vervanging toe? Of heeft u misschien last van slaapproblemen? Dan wordt het tijd om een nieuw matras te gaan kopen. In dit blog geeft de vrije tribune u matras koopadvies van 123matrasadvies.

Koop het juiste matras

Wanneer u ‘s ochtends altijd moe wakker wordt of na het slapen last hebt van rugpijn, nekpijn of tintelingen in uw armen of benen, dan zijn dit mogelijk gevolgen van het slapen op een slecht matras. Natuurlijk wilt u dit voorkomen wanneer u een nieuw matras gaat kopen. Maar het vinden van een geschikt matras kan een flinke opgave zijn. Daarom doet u er verstandig aan om een expert in te schakelen zoals 123matrasadvies. Zo’n expert komt thuis bij u langs en bespreekt uw situatie en uw wensen. Vervolgens wordt er een slaapanalyse uitgevoerd, zodat het matras geselecteerd kan worden dat perfect past bij uw lichaam.

Een goed matras

Er zitten grote kwaliteitsverschillen tussen de verschillende matrassen die er worden aangeboden. Een goed matras bestaat uit drie lagen:

  • Een stevige en stabiele bodemlaag van koudschuim
  • Een middenlaag die wordt afgestemd op uw behoeften
  • Een toplaag dat zich vormt naar uw lichaam. Bijvoorbeeld van visco elastisch traagschuim dat ervoor zorgt dat uw wervelkolom tijdens het slapen in een natuurlijke positie blijft liggen

Professioneel matrasadvies

Wanneer u last heeft van slaapproblemen, nek- of rugklachten is het altijd verstandig om matras advies te vragen van een expert. Kies ook altijd voor een verkoper waarbij u voor een bepaalde periode mag proefslapen op uw nieuwe matras en die het matras kosteloos aanpast wanneer u niet tevreden bent.

Back To Top