skip to Main Content
Lantaarnpalen En Straatlampen Voor Iedere Tuin

Lantaarnpalen en straatlampen voor iedere tuin

Verlicht plezier in je tuin

Wil je de uitstraling van je tuin verbeteren? Begin dan door het groter te laten lijken. Dit effect bereik je al snel door bijvoorbeeld hoge lantaarnpalen en straatlampen in je tuin te plaatsen. Je kunt ze bij je entree of langs een lange oprit plaatsen om ze te verlichten. Door hun hoogte zijn lantaarnpalen en straatlantaarns ideaal voor het verlichten van lange paden of rotstuinen. Of je nu gaat voor de verfijnde elegantie van traditionele lantaarnpalen of de eenvoud en functionaliteit van moderne ontwerpen, hoge lantaarnpalen en straatlantaarns passen in elke tuin! Lees in dit blog hoe je de juiste keus maakt voor jouw tuin.

Modern of klassiek?

Victoriaanse lantaarnpalen geven een zeer chique uitstraling aan je tuin. Deze traditionele straatlantaarns kunnen een saaie, levenloze tuin veranderen in een sprookjesachtige droomwereld. Traditionele lantaarnpalen zijn ideaal voor oudere huizen of monumentale gebouwen en hebben vaak een uniek ontwerp. Moderne lantaarnpalen zijn functioneler en vaak ook beter voor de portemonnee. In een set van 4, 6 of 8 palen zorgen ze voor een uitnodigende sfeer in je voor- of achtertuin. Moderne lantaarns variëren in design, dus er is altijd wel een lantaarn die de perfecte aanvulling op jouw tuin is!

De hoogte in

Voordat je enthousiast investeert in dit element van pracht en praal, is het goed om te weten hoe hoog je lantaarnpalen kunnen zijn. Zo kunnen hoogtes verschillen en kun je ook voor verschillende hoogtes kiezen. Is er bijvoorbeeld een luifel waar ze onder moeten staan? Daarnaast moet je rekening houden met de verlichte ruimte. Hoeveel van je tuin wil je verlichten met lantaarnpalen? Vaak geldt voor de verlichting van de lantaarns: hoe hoger de paal, hoe meer diameter het licht afgeeft. Hiervoor is het ook belangrijk om te bedenken of je een klassieke of moderne lantaarn aanschaft. Moderne lantaarns kunnen vaak beter naar eigen wens worden aangepast dan de klassieke lantaarns.

Kortom, hoge lantaarnpalen en straatlantaarns maken je leven niet alleen leuker, maar ook makkelijker! Wil je meer weten over het plaatsen van lantaarns in uw tuin? Neem contact op met ons! We praten graag mee over je tuin.

Back To Top