skip to Main Content

Laminaat stijlen voor jouw interieur

Laminaat voor elke woonstijl

Wanneer je vloer aan vervanging toe is, wil je natuurlijk wel een stijl die precies bij jouw interieur past. Deze stijl vind je gegarandeerd met een laminaatvloer! Laminaat is namelijk in heel veel verschillende kleuren, structuren en modellen te krijgen. Er zit dus altijd wel een variant tussen die een mooie toevoeging is voor je interieur. Wij inspireren je graag met de verschillende stijlen laminaat en hoe je deze met het juiste meubilair en accessoires omtovert tot een trendy interieur.

Licht en modern

Een helder, licht en fris interieur is tegenwoordig een heuse woontrend. Een minimalistische inrichting met veel tinten wit, grijs en lichte pastelkleuren is in veel interieurmagazines terug te vinden en vormt de basis voor talloze trendy woningen door heel Nederland. Ga jij ook voor deze moderne look? Kies dan voor strak laminaat in een lichte kleur. Een bijkomend voordeel van deze vloer is dat het een kleine kamer veel ruimtelijker laat ogen.

De industriële stijl

In de laatste jaren is de industriële woontrend ontzettend in populariteit gestegen. Deze stijl is overgewaaid vanuit de VS. Robuust meubilair, muren van baksteen en accessoires van ijzer en staal worden in dit interieur vertegenwoordigd. In woningen met een industriële stijl is ook de betonvloer veel te vinden. Echter is dit een behoorlijk ingrijpende interieurkeuze die niet voor iedereen geschikt is. Kies als alternatief voor de betonvloer voor grijs laminaat. Deze vloer past namelijk ook perfect bij industriële interieurs.

Natuurlijke inrichting

Warme, natuurlijke kleuren, accenten van natuursteen en veel planten. Houd jij ook van de natuur en wil je het buitenleven het liefst naar binnen halen? Kies dan voor de natuurlijke interieurstijl. Binnen dit interieur past donkerbruin laminaat. Vaak hechten mensen die kiezen voor een natuurlijke inrichting ook veel waarde aan duurzaamheid. Ook daarom is laminaat zeer geschikt. De stevige vloersoort kan goed tegen een stootje, waardoor het materiaal jarenlang mee kan. Ook is het super gemakkelijk te onderhouden: stof en vuil is zo opgezogen en het reinigen met vocht is geen probleem.

Upgrade het klassiek interieur

Is de moderne inrichting niet echt jouw ding en houd je meer van de klassieke stijl? Je raadt het wellicht al, kies voor laminaat! Donkere laminaatvloeren geven een klassieke indruk zonder dat de vloer ouderwets aanvoelt. Combineer dit met sierlijk meubilair en vintage accessoires en je haalt het klassieke interieur naar de 21ste eeuw. In klassieke of vintage interieurs mag er ook meer met kleur gespeeld worden dan bij strakke, moderne stijlen. Durf jij met kleur te spelen? Kies dan voor een laminaatvloer in bijvoorbeeld rood of blauw!

Laminaat vinden voor jouw stijl

Zoek je laminaat dat perfect bij jouw stijl past? Bezoek daarvoor een showroom van een betrouwbare leverancier. Hier bekijk je het laminaat in het echt, waardoor je ook meteen weet hoe de kleur er in werkelijkheid uitziet (online kun je je hier namelijk nog wel eens in vergissen). Bovendien helpen de specialisten je graag en geven ze advies. Zo maak je ongetwijfeld een keuze uit de verschillende laminaat stijlen die precies bij jouw interieur past!

Back To Top