skip to Main Content
Laadpalen Zutphen

Laadpalen Zutphen

Bij een elektrische auto hoort een laadpaal

Steeds meer mensen rijden een elektrische auto, ook in Zutphen. Elektrisch rijden is immers duurzaam in vergelijking met benzineauto’s. Door de technische ontwikkelingen wordt het steeds aantrekkelijker om elektrisch te rijden. Bovendien worden elektrische auto’s steeds betaalbaarder en is het tanken goedkoper dan bij benzineauto’s. Rijd jij elektrisch of denk je erover om dit te gaan doen? Dan is het ook handig om thuis in Zutphen een laadpaal te hebben. In dit blog vertellen we je meer over laadpalen.

Laadpaal thuis

Als je een elektrische auto hebt, is het erg praktisch om thuis in Zutphen een eigen laadpaal te hebben. Zo kun je altijd met een volle accu op pad. Bovendien is het veel voordeliger om thuis je elektrische auto op te laden. Wanneer je je auto oplaadt bij een laadpaal die niet van jezelf is, moet je daar extra voor betalen. Door je auto thuis goedkoper te laden, verdien je de investering in een laadpaal snel weer terug. Let op: een persoonlijke laadpaal mag alleen op eigen terrein geplaatst worden. Is het terrein van de VvE of de gemeente, neem dan contact met hen op.

Snelladers

Wanneer je niet in Zutphen bent, zul je je elektrische auto wel eens moeten opladen. Bij een snellader laadt je je auto in minimaal 20 minuten weer voor zo’n 80 procent op. Dit kun je doen met een laadpas. Onderweg vind je laadpalen op verschillende plekken waar veel mensen komen, zoals bij:

  • Tankstations
  • Carpoolplekken
  • Winkelcentra

Ook steeds meer bedrijven hebben laadpalen of zelfs een laadplein. Hier kunnen meerdere auto’s tegelijk opgeladen worden.

Laadpaal in Zutphen

Ben jij ook benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor laadpalen in Zutphen? Wil je misschien wel een laadpaal bij jou thuis? Laad je dan goed voorlichten door een professional. Zij kunnen je alles vertellen over jouw persoonlijke mogelijkheden. Laat ons gerust weten wat jouw overwegingen zijn voor het plaatsen van een laadpaal en neem contact met ons op.

Back To Top