skip to Main Content
Laadpaal Audi

Laadpaal Audi

De voordelen van een laadpaal thuis voor je Audi

Heb je een elektrische Audi? Dan kan het zich lonen om een laadpaal voor bij je thuis aan te schaffen. Ook al is het in het begin een investering, het is een investering die op de langere termijn zeer voordelig kan zijn. In dit blog lees je de voordelen van een laadpaal thuis voor je elektrische Audi.

Meer vrijheid en onafhankelijkheid

Het allerfijnste van een laadpaal thuis is natuurlijk dat u niet meer afhankelijk bent van openbare laadpalen. Alhoewel laadpalen en oplaadstations voor elektrische wagens steeds normaler worden, zijn ze nog altijd niet zo ruimschoots aanwezig als ouderwetse benzinestations. Met een laadpaal thuis voor je Audi, heb je er altijd een beschikbaar.

Laadt jij op, dan laadt je auto op

Het opladen van je Audi neemt helaas wat tijd in beslag, maar dat geldt ook voor het opladen van jezelf. Daarom is het zo fijn dat je met een laadpaal thuis je Audi kunt opladen terwijl je zelf ligt te slapen. Zo weet je elke dag zeker dat je de volgende dag weer de weg op kan met jouw opgeladen Audi. Dat slaapt wel zo prettig toch?

Goed voor de portemonnee

Ook al is de aanschaf en de installatie van een laadpaal een investering, het is er eentje die je uiteindelijk zeker terugverdient. Als je thuis je Audi oplaadt betaal je namelijk de stroomprijs die in jouw energiecontract staat. Bij een openbare laadpaal betaal je gemiddeld twee keer zoveel. Wil je een laadpaal thuis nog voordeliger maken? Wek dan je energie op met zonnepanelen op je dak. Wanneer die voldoende energie opwekken, kun je je Audi in de toekomst zelfs gratis opladen.

Een Audi laadpaal

Heb je een elektrische Audi en wil je gaan voor een laadpaal aan huis? Dan is er gelukkig meer dan genoeg keuze. Heb je ervaring met een laadpaal (voor een Audi) aan huis? Laat het ons weten via het contactformulier.

Back To Top