skip to Main Content
Uw Klanten Laten Vervoeren In Een Zakelijke Taxi

Uw klanten laten vervoeren in een zakelijke taxi

Laat uw klanten in stijl ophalen door een zakelijke taxi

Het coronavirus woedt nog steeds in Nederland, en dit is natuurlijk erg vervelend als u persoonlijk belangrijke zakelijke klanten wilt ontmoeten in uw bedrijf. In het openbaar vervoer is het vaak lastig afstand houden. Wist u dat u uw belangrijke klanten in stijl kunt ophalen met een luxe taxi? Wij vertellen u de voordelen van het gebruik van een zakelijke taxi voor uw klanten.

In stijl worden opgehaald

Uw belangrijke klanten worden met een luxe taxi in stijl opgehaald. Dit geeft natuurlijk een goede indruk bij uw zakelijke klanten. De meeste taxibedrijven weten als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief en hoogstaand vervoer. Bijna elk vervoerswens kan worden vervuld en de chauffeur zorgt voor extra persoonlijke aandacht voor uw klant.

Veilig tijdens corona

Uw zakelijke klant wordt ook veilig en verantwoord vervoerd tijdens deze corona tijden. In het openbaar vervoer kan niet altijd rekening gehouden worden met de corona maatregelen. Zeker niet als het druk is. In een taxi lukt dit beter. De chauffeur draagt altijd een mondkapje en zal de taxi eerst goed ontsmetten. Ook is het makkelijker om in een taxi anderhalve meter afstand te houden. Zo komt iedereen veilig en gezond bij u op kantoor.

Op tijd op plaats van bestemming

Omdat u een taxirit van tevoren kunt reserveren, zal uw klant altijd op tijd op plaats van bestemming zijn. Een taxichauffeur zorgt ervoor dat uw belangrijke klant nooit lang hoeft te wachten. Dat is natuurlijk wel zo prettig, vooral omdat het weer in Nederland wisselvallig kan zijn.

Reserveer uw zakelijke taxi

Als u dus een goede indruk wilt maken op uw belangrijke klanten en ze veilig naar uw kantoor wilt vervoeren. Dan is het noodzakelijk om de taxi vooraf te reserveren.

Wilt u graag uw ervaringen delen over het gebruik van een zakelijke taxi? Laat het ons weten via het contactformulier. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen!

Back To Top