skip to Main Content
Kies Voor Doosletters

Kies voor doosletters

Waarom u voor doosletters moet gaan

Zoekt u een relatief goedkope manier om op te vallen met uw onderneming? Dan zijn doosletters echt iets voor u. Met doosletters heeft u namelijk een voordelige, maar vooral stijlvolle marketingtool voor uw bedrijf. Lees in dit blog waarom u voor doosletters moet gaan.

Interieur en exterieur

Doosletters zijn letters met verlichting erin, erop of erachter. Hierdoor zijn ze goed geschikt om op te vallen met uw exterieur, maar ook voor uw interieur zijn ze goed geschikt. U wilt uw merknaam en branding natuurlijk ook binnen in uw onderneming goed doorvoeren voor uw klanten.

De keuze is reuze

Wilt u besparen op marketingkosten? Dan zijn doosletters een mooie manier om dat te doen. Omdat doosletters in veel groottes en soorten verkrijgbaar zijn, zijn er altijd wel letters die passen bij uw bedrijf en uw huisstijl.

Een lang leven

Doosletters kunnen eenvoudig van duurzaam materiaal gemaakt worden zoals aluminium en acryl. Met deze materialen heeft u doosletters die goed tegen weersomstandigheden zoals hitte, kou, regen en wind kunnen. Daarnaast zijn ze eenvoudig in onderhoud en goed betaalbaar.

Val ’s nachts op

Met een onverlicht logo of onverlichte letters valt u overdag wel op, maar ’s nachts loopt u veel exposure mis. Met verlichte doosletters aan de buitenkant van uw bedrijf, valt u ook ’s nachts op bij uw doelgroep. Zo loopt u geen potentiële klanten mis door het donker.

Milieuvriendelijk

U wilt natuurlijk opvallen met uw onderneming én milieuvriendelijk bezig zijn. Met doosletters met LED-verlichting bent u sowieso duurzaam en milieuvriendelijk bezig. LED-verlichting hoeft namelijk maar om de 5 jaar vervangen te worden. Qua onderhoud hoeft u de letters en de verlichting alleen maar af en toe te controleren op verwering.

Wilt u meer weten over doosletters? Neem dan gerust contact met ons op.

Back To Top