skip to Main Content

Kerstpakketten voor personeel dat moet werken met kerst

Kerstpakketten voor personeel dat moet werken met kerst

Een groeiend aantal mensen moet tegenwoordig werken met kerst. Werknemers die met kerst werken verdienen wel een extraatje, maar wat voor kerstpakket kun je hen het best geven? Wij zochten uit wat geschikte kerstpakketten voor hardwerkend personeel zijn. Vijf jaar geleden was kerst nog heilig, maar tegenwoordig zijn veel supermarkten, restaurants en zelfs warenhuizen en drogisterijen gewoon open. In 2014 waren er 200 supermarkten open met kerst, tegenwoordig zijn dit er al 1000 meer.

Steeds meer mensen werken met kerst

Dat supermarkten open zijn met kerst is volgens vakbond FNV nog te begrijpen, mensen zijn misschien iets vergeten en zijn blij dat ze dit lastminute nog kunnen kopen. Naast mensen in de zorg werkt dus tegenwoordig ook steeds meer winkelpersoneel met kerst. Zo opende drogisterijketen Kruidvat afgelopen jaar op eerste kerstdag een groot aantal van haar winkels. Dit legt weer een druk op andere drogisterijen die vanwege de concurrentie eerder geneigd zullen zijn hun deuren te openen, zo gaan we steeds meer richting een 24-uurs economie.

Werken met kerst: niet altijd leuk

Vakbond FNV geeft aan dat personeel steeds meer onder sociale druk komt te staan door bedrijven die open zijn met kerst. Ze krijgen berichten van mensen die zelfs tot 23:00 uur moeten werken op kerstavond om de winkel klaar te maken voor tweede kerstdag. Dit vinden veel medewerkers vervelend omdat ze met kerst liever bij hun gezin willen zijn. Daarnaast worden ze soms zonder overleg ingeroosterd om andere collega’s te ontlasten. Gelukkig krijgen medewerkers met de feestdagen vaak wel een toeslag.

Een mooi kerstpakket voor hardwerkend personeel

Mensen die werken met kerst verdienen dus wel een mooi extraatje. Als werkgever kunt u hen een extra mooi kerstpakket geven om de feestdagen ook voor hen extra feestelijk te maken. Door een kerstpakket te kopen bij een kerstpakketten specialist ontlast u daarnaast ook nog eens het personeel dat werkt in supermarkten of drogisterijen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi pakket van Rituals. Door de kerstpakketten ook nog op een feestelijke manier uit te reiken maakt u deze ervaring extra bijzonder en laat u uw personeel weten dat u hun inzet waardeert. U maakt uw kerstpakket extra bijzonder door:

  • Uw kerstpakket te personaliseren
  • Te gaan voor een duurzaam kerstpakket
  • Eten of drinken in uw pakket te verwerken, dit blijft populair

Maak uw kerstpakket persoonlijk

U kunt de kerstpakketten bijvoorbeeld extra persoonlijk maken door er een eigen kerstwens aan toe te voegen. Wanneer u kiest voor een kerstpakketten specialist heeft u ook de optie om een kerstpakket te personaliseren door deze in bedrijfskleuren te bestellen. Daarnaast geeft het een mooie boodschap af wanneer u rekening houdt met de persoonlijke voorkeuren door te kiezen voor vegan, halal of glutenvrije kerstpakketten. Dus verwen uw personeel en kies voor een mooi kerstpakket!

Back To Top