skip to Main Content
Kapperszaak Met Personeel? Kies Dan Voor Payroll

Kapperszaak met personeel? Kies dan voor payroll

Payroll en een kapperszaak met personeel

Heeft u een goedlopende kapperszaak met personeel? Heeft u dan al eens nagedacht over het inschakelen van een payrollbedrijf? Het is superhandig als uw zaak doorgroeit. U heeft dan geen omkijken naar uw personeels- en loonadministratie en u kunt zich primair met uw zaak bezighouden. In dit blog vertellen wij u wat overstappen op payrolling voor een kapperszaak betekent.

Dit is payroll

Wat houdt payroll precies in? Wanneer een bedrijf overstapt op payroll, wordt het payrollbedrijf de juridische werkgever van het bedrijf. Het payrollbedrijf is dan op papier verantwoordelijk voor het personeel. Dit brengt verschillende taken voor het payrollbedrijf met zich mee. Het payrollbedrijf houdt zich dan bijvoorbeeld bezig met de salarisadministratie van het bedrijf. Ook alle bijkomende risico’s zijn de verantwoordelijkheid van het payrollbedrijf.

Verzorgen van salarisadministratie

Welk voordeel heeft u met uw kapperszaak van payrolling? Waarschijnlijk heeft u verschillende medewerkers in dienst die veelal met flexibele uren werken. Urenregistratie is dan een flinke klus voor u. Overstappen op payroll biedt dan uitkomst. Het payrollbedrijf verzorgt dan de salarisadministratie voor u. De specialisten van het payrollbedrijf houden uw administratie zorgvuldig bij en zorgen voor een tijdige betaling van de salarissen. Doordat de specialisten van het payrollbedrijf deze taak van u overnemen, heeft u meer tijd voor alles wat zich op de werkvloer afspeelt en de verdere dagelijkse gang van zaken.

Kiezen voor zekerheid

Kiezen voor payroll is ook kiezen voor meer zekerheid. Als eigenaar van een kapperszaak heeft u ook ongetwijfeld te maken met medewerkers die soms uitvallen vanwege ziekte of arbeidsongeschiktheid. U moet dan vervanging zoeken. Maar de zieke werknemer moet ook gewoon doorbetaald worden. Dit kan behoorlijk wat extra kosten opleveren. Met payrolling worden deze risico’s de verantwoordelijkheid van het payrollbureau. Zij betalen altijd de lonen van zieke of arbeidsongeschikte werknemers door.

Benader een payrollbureau bij u in de buurt

Bent u als eigenaar van een kapperszaak ook geïnteresseerd in een overstap op payroll? Of wilt u eerst meer weten over mogelijkheden op het gebied van van payroll? Neem dan contact op met een payrollbedrijf bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder in de handige wereld van de payroll. Weet u een goed bedrijf in uw omgeving? Wij horen het graag van u via ons contactformulier.

Back To Top