skip to Main Content
Gevelreclame

Gevelreclame

Val op met jouw bedrijf

Opvallen doet je bedrijf met gevelreclame. Jij wilt toch ook dat jouw bedrijf goed zichtbaar is voor jouw klanten? Gevelletters zijn daarbij een behulpzame toevoeging. In dit blog lees je meer over BOX letters, freesletters en LED frames om goed mee op te vallen. Daarnaast geven we nog een paar aanvullende tips. Lees snel verder!

BOX letters

BOX letters worden ook wel doosletters genoemd. Ze zijn in allerlei maten en uitvoeringen leverbaar. Met deze letters in LED verlichting valt uw gevel het meest op. Je kunt ze zelf ontwerpen en vervolgens laten produceren en monteren op de gevel van je bedrijf.

Freesletters

Freesletters worden met een laser uitgefreesd of uitgesneden. Daarna zijn ze klaar om op de buitengevel van je bedrijf geplaatst. Ze zijn trouwens ook geschikt voor binnen. Freesletters zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Bovendien zijn ze relatief goedkoop.

LED frames

LED frames worden op veel plekken gebruikt, zoals in de retail, op kantoren en scholen. Ze zijn geschikt voor de grotere reclameletters. Deze vallen dankzij de LED verlichting goed op. Het licht kan met een dimmer minder fel gemaakt worden.

Meer soorten gevelreclame

Naast gevelletters zijn er nog meer manieren om de gevel van je bedrijf op te laten vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Spandoeken
  • Raamfolies
  • Raamstickers
  • Billboards
  • Omheiningen

Gevelreclame voor jouw bedrijf

Gen je ook geïnteresseerd in gevelreclame voor jouw bedrijf? Laat je dan adviseren door een professional die signing op maat biedt. Zij kunnen zowel voor het ontwerp als de productie en installatie van al je gewenste signing producten zorgen.

Heb je gevelreclame laten aanbrengen? Waar heb je voor gekozen, BOX letters, freesletters of LED frames? Of heb je een heel andere creatieve oplossing bedacht? Wij horen het graag van je via ons contactformulier.

Back To Top