skip to Main Content
Gellak Shoppen Bij Jou In De Buurt

Gellak shoppen bij jou in de buurt

Twee weken lang mooie nagels? Ga voor gellak!

Misschien heb je er al van gehoord: gellak. Gellak is dé optie voor jou als je nagels wil die lang mooi blijven en een natuurlijke uitstraling hebben. Het is dan ook niet voor niks dat steeds meer mensen daarvoor kiezen. En het fijnste van alles? Het is waarschijnlijk gewoon bij jou in de buurt te vinden. Lees er snel meer over.

Gellak bij jou in de buurt laten aanbrengen

Bij een nagelstudio bij jou in de buurt waar ze gellak hebben, weet je dat ze jou professioneel kunnen helpen. Een nagelstyliste verwijdert eerst je oude nagellak of kunstnagels. Daarna maakt hij of zij je nagels schoon en worden ze geknipt en gevijld. Daarna wordt de eerste gellac laag aangebracht. Dit is altijd een basislaag die zorgt dat de kleur goed pakt. Daarna brengt hij of zij de kleur aan met een toplaag die je nagels beschermt. Je legt je nagels dan 20 tot 60 seconden onder een LED-lamp zodat je nagels meteen droog zijn. Je hoeft dan ook niet, eenmaal buiten, nog extra voorzichtig te zijn.

De voordelen van gellak

Met het kopen van gellak bij jou in de buurt, shop je een boel voordelen ten opzichte van gewone nagellak en kunstnagels:

  • Gellak blijft veel langer zitten dan standaard nagellak, wel 2 weken;
  • Gellak is sterker dan gewone nagellak;
  • Gellak geeft een veel meer natuurlijk uitstraling dan kunstnagels;
  • Met gellak blijft de natuurlijke flexibiliteit van je nagels behouden;
  • Gellak is makkelijk te verwijderen.

Een nagelstudio bij jou in de buurt

Wil je ook graag mooie gellak nagels? Zoek dan snel naar plekken voor gellak shoppen bij jou in de buurt. Heb je al eens gellak uitgeprobeerd? Deel je ervaringen met ons via het contactformulier.

Back To Top