skip to Main Content
Ervaar Het Gemak Van Wasbaar Toiletpapier

Ervaar het gemak van wasbaar toiletpapier

Voordelen van wasbaar toiletpapier

Heb je pas een kindje gekregen? Gefeliciteerd! Dit is natuurlijk het mooiste wat er is. Je zult als kersverse ouders al snel merken dat een kind je heel veel oplevert, maar dat je ook met allerlei dingen rekening moet houden. Bijvoorbeeld als het gaat om het verschonen van jullie kindje. Er gaan veel luiers en toiletpapier doorheen en het is belangrijk dat je van beide genoeg op voorraad hebt. Wist je dat er ook wasbaar toiletpapier bestaat? En dat dit aantal voordelen heeft? Lees snel verder om meer te weten te komen over het gemak van wasbaar toiletpapier.

Wasbaar toiletpapier bespaart weer een boom!

Als jullie kindje een kleine boodschap heeft gedaan, dus heeft geplast, biedt wasbaar toiletpapier uitkomst. Want die paar druppels urine was je er eenvoudig uit in de wasmachine. Door wasbaar toiletpapier te gebruiken in plaats van gewoon toiletpapier, hoeft er weer een boom minder omgezaagd te worden.

Bespaar geld

Wasbaar toiletpapier is vaker te gebruiken. Want je wast de druppels urine uit het toiletpapier. Op jaarbasis scheelt je dit vele rollen toiletpapier. En dat scheelt je natuurlijk geld!

Eenvoudig op te bergen

Net als gewoon toiletpapier bewaar je wasbaar toiletpapier bij het toilet. Je legt het gewoon in een mandje en zodra jouw kindje heeft geplast, veeg je af met een schoon doekje. Vervolgens bewaar je het vieze doekje in een wasnet, wetbag of emmer om de gebruikte doekjes later in de week te wassen in de wasmachine.

Ook het wassen is eenvoudig

En ook over het wassen van het wasbare toiletpapier hoef je je geen zorgen te maken, want dit is heel simpel. Je wast het wasbare toiletpapier om de 2-3 dagen in de wasmachine op 40°C of 60°C. Je kunt de doekjes vervolgens drogen in de droger, maar het is duurzamer om ze aan de waslijn op te hangen. Het is wel een tip om het wasbare toiletpapier in een waszak te wassen, dan weet je zeker dat je de doekjes niet kwijt raakt in de wasmachine.

Wil je meer weten over wasbaar toiletpapier? Laat dan een bericht achter via ons contactformulier.

Back To Top