skip to Main Content
Dit Is De Beste Bar In Amsterdam

Dit is de beste bar in Amsterdam

Op zoek naar de leukste bar van Amsterdam?

Heeft u binnenkort een gezellig avondje Amsterdam op de planning staan? Of een romantische date? Dan bent vast op zoek naar de beste bar van Amsterdam om gezellig wat te gaan drinken. Lees er alles over in dit blog!

Een echte Amsterdamse bar

In deze toffe cocktailbar in de Pijp kunt u terecht om een heerlijke cocktail te drinken in echte Mokumse sferen. Hier komen zowel toeristen als rasechte Amsterdammers, iedereen is welkom! “Dus kom met een goede luim en een lach op je bakkes. In je kloffie of helemaal uitgedost. Maar wel effe normaal blijven doen. Anders ga je maar wieberen.” Staat er op hun website te lezen.

De lekkerste cocktails zonder kapsones

In deze Amsterdamse hotspot kunt u terecht voor de lekkerste cocktails, maar dan zonder de ‘kouwe kak’ en het chique gedoe van een reguliere cocktailbar. In een van de knusse hoekjes of gezellig aan een van de tafels kunt u genieten van de lekkere deuntjes, de gezellige sfeer en de lekkerste cocktails gemaakt van vooral regionale dranken. Het barpersoneel maakt echt een show van het mixen van de cocktails!

De perfecte aanvulling op uw dagje Amsterdam

Naast het Rijksmuseum, een rondvaart over de grachten, het Anne Frank huis en Madame Tussauds mag ook zeker een typisch Amsterdams café niet ontbreken aan uw dagje Amsterdam. Neem eens de tram naar de Pijp en stap uit voor de deur van deze cocktailbar om te proeven van het échte Amsterdam! Kom lekker bakkeleien met de stamgasten over de toestanden in de wereld en over het wel en wee van onze hoofdstad. Amsterdammers hebben werkelijk over een alles een mening, u zult zeker niet om gespreksstof verlegen zitten!

Back To Top