skip to Main Content

Decoratie voor je muur

Een stapje verder gaan

Wil je je muren eens een flinke oppepper geven? Of ben je verhuisd en is het écht nodig om je muren aan te pakken, omdat ze er echt niet uitzien? Je kunt je muren gewoon verven of behangen. Maar waarom zou je niet eens een stapje verder gaan. Kies deze keer voor een bijzondere, stoere muur. Wil je weten hoe je dit doet? Lees dan dit blog.

Stoere muurdecoratie

Wanneer je een stoere decoratieve muurbekleding wil, kies je voor een van de volgende opties:

  • Mozaïek
  • Pebbles
  • Steenstrips

Mozaïek

Mozaïek is een decoratievorm die al eeuwen gebruikt wordt. Dit maakt hem echter niet ouderwets. Ook in moderne interieurs is mozaïek te vinden. De bekendste materialen voor mozaïek zijn glas en keramiek. Maar natuursteen en hout zijn het meest in opkomst. Met flexibele matjes is de muurdecoratie eenvoudig te plaatsen, ook op ronde wanden. Mozaïektegels zijn makkelijk te onderhouden en gaan jarenlang mee. Door de grote hoeveelheid kleuren, patronen en materialen zijn de variatiemogelijkheden eindeloos.

Pebbles

Een andere vorm van een bijzondere decoratie voor je muur zijn pebbles. Pebbles zijn natuurlijke, onbewerkte kiezelstenen. Deze stenen zijn natuurlijk ontstaan, doordat ze in de rivier gelegen hebben en helemaal glad geschuurd zijn. De ronde stenen worden samengebracht op flexibele matjes, waarmee je je muur kunt decoreren. Je vindt ze veel in badkamers, maar ook in andere ruimtes in je huis zien ze er prachtig uit. De pebbles zijn in allerlei kleuren, patronen en modellen te verkrijgen en daardoor ook makkelijk te combineren met bijvoorbeeld beton of hout.

Steenstrips

Met steenstrips geef je je muren een natuurlijke, robuuste look. Bovendien zijn ze erg sterk en zullen ze niet snel breken of afbrokkelen. Daardoor zijn ze niet alleen binnen, maar ook buiten te gebruiken. Steenstrips kunnen namelijk tegen allerlei weersomstandigheden en zijn bovendien brandwereld. Daarbij zijn ze maar twee centimeter dik en zijn ze eenvoudig aan te brengen. Er zijn allerlei varianten om een persoonlijke touch aan te brengen; van warme bruin-, koele grijs- of rustige wittinten.

Stoere decoratie voor jouw muren

Ben je na het lezen van dit blog enthousiast geworden over mozaiek, pebbles of steenstrips? Deze stoere decoratie voor je muur is verkrijgbaar bij een dealer bij jou in de buurt. Welke muurdecoratie heeft jouw voorkeur? Vertel het ons via het contactformulier.

Back To Top