skip to Main Content

Waar en hoe organiseer je een coronaproof vrijgezellenfeest?

Een leuk vrijgezellenfeest organiseer je zo!

Heb je een goede vriend of vriendin die binnenkort gaat trouwen? Dan wil je natuurlijk een te gek en leuk vrijgezellenfeest organiseren! Maar waar en hoe organiseer je in tijden van corona een coronaproof vrijgezellenfeest? Als je denkt dat dat wellicht niet meevalt, dan kunnen wij je geruststellen. Hieronder lees je hoe je samen met je vrienden- of vriendinnenclub toch een te gek vrijgezellenfeest organiseert.

Kies een locatie met veel ruimte

In een anderhalve meter samenleving hebben we met zijn allen meer ruimte nodig dan we tot een aantal maanden geleden gewend waren. Dat betekent dus dat je voor een coronaproof vrijgezellenfeest voldoende ruimte moet hebben waar je genoeg afstand tot elkaar kunt houden. Kies voor de veiligheid dus, zolang er corona heerst, voor een feestlocatie waar je met zijn allen lekker veel ruimte hebt.

Feest binnen en buiten

Het is nu niet gewenst om een veelbeproefde kroegentocht te houden, zoals je dat misschien wel ooit voor ogen had. Waarschijnlijk word je zelfs in geen enkel café toegelaten in deze tijden. Daarom is een locatie met een grote binnen- en buitenruimte een goede optie. Ten eerste omdat de gezondheidsrisico’s in de buitenlucht een stuk lager zijn dan in een kleine afgesloten ruimte. Ten tweede omdat je in een grote ruimte ook voldoende afstand van elkaar kunt houden.

Buitenactiviteiten zijn geen probleem

Als je kiest voor een evenementenlocatie, weet je zeker dat je voldoende ruimte hebt voor een coronaproof vrijgezellenfeest. Daar hebben ze ook altijd leuke ‘doe-activiteiten’ waar je vanzelf al astand hebt tot elkaar. wat dacht je bijvoorbeeld van quad-rijden, een solextocht of een Segway clinic? Dat is natuurlijk lachen, gieren en brullen geblazen!

Coronaproof dineren of borrelen

Als je na een paar avontuurlijke uurtjes graag wilt borrelen en dineren, weet je zeker dat er bij een evenementenorganisatie altijd voldoende binnenruimte is om gezellig en coronaproof bij elkaar te zitten. Want je wilt natuurlijk wel uitgebreid bijkletsen en stilstaan bij het feit dat je beste vriend of vriendin voor de rest van zijn of haar leven ‘met handen en voeten gebonden’ is aan het huwelijk.

Back To Top