skip to Main Content
Beursstand Op Maat Maken

Beursstand op maat maken

Tips voor een stand op maat

Als u binnenkort op een beursstand staat, dan is het natuurlijk zaak om zoveel mogelijk op te vallen en veel bezoekers aan te trekken. Eén van de manieren waarop u dit doet, is door uw beursstand zoveel mogelijk op maat te maken. Dit kunt u natuurlijk laten doen door een gerenommeerde professional maar er zijn ook een paar simpele dingen waar u op kunt letten om uw stand zoveel mogelijk op te laten vallen. Lees snel verder!

Maak het huiselijk

Veel beursstands zijn voorzien van kunstlicht en (harde) kunststof materialen. Hierdoor wordt de gemiddelde beursstand als kil ervaren. U lost dit eenvoudig op door de stand een meer warme en huiselijke sfeer te geven. U kunt bijvoorbeeld interieurfolie gebruiken om alles het gevoel te geven van een totaal ander materiaal. Zo geeft u een kille witte balie makkelijk een houtlook hiermee. Dit maakt de ontvangst al meteen een stuk leuker.

Zorg voor een eyecatcher

Op een beurs staan nu eenmaal veel beursstands. Hoe val je dan op als één van de velen? Dit kunt u doen door voor een passende eyecatcher te gaan. Kies hiervoor het liefst voor een eyecatcher bovenin de lucht aan het plafond. Deze zien mensen al vanaf een grote afstand. Denk bijvoorbeeld aan de grote zwevende kubus.

Verwen uw bezoekers

We zijn en blijven Nederlanders en de meest populaire stands zijn dan ook de plekken waar gratis iets te halen valt. Zorg dus bijvoorbeeld voor een koffiecorner met gratis lekker warme dranken. Of zorg voor lekker hapjes en versnaperingen. Ook kunt u mensen gratis uw producten laten testen voor de complete ervaring. In dat laatste geval is het aan te raden een expert in te huren die uw bezoekers meteen kan vertellen over de vele voordelen van uw producten. Zo slaat u meteen twee vliegen in één klap.

Heeft u ervaring met beursstands op maat? Deel uw ervaringen met ons via het contactformulier.

Back To Top