skip to Main Content
Beste Houtsoorten Voor Meubels

Beste houtsoorten voor meubels

Steigerhout: een van de beste houtsoorten voor meubels

Hout is al jaar in jaar uit populair materiaal voor meubels. Zowel voor binnen als buiten. Er zijn natuurlijk verschillende houtsoorten waarin meubels beschikbaar zijn. Eén van de beste houtsoorten voor meubels is steigerhout. Steigerhout is dusdanig divers dat het voor elke stijl interieur gebruikt kan worden. Daarnaast is steigerhout ook nog eens geschikt voor je tuin omdat het weerbestendig is. Ter inspiratie staan in dit blog de leukste suggesties voor steigerhouten meubels voor je op een rij.

1. Steigerhouten kasten

Met steigerhouten kasten kun je alle kanten op. Ze zijn in alle soorten, vormen en maten verkrijgbaar. Zo zijn er kasten die geschikt zijn als keukenkasten, woonkamerkasten en kasten voor de slaapkamer om uw kleding in op te bergen. Als je dus een kast zoekt voor een bepaalde ruimte, of juist voor meerdere ruimtes, zit je met steigerhouten kasten altijd goed. Dat bespaart een hoop gedoe en denkwerk.

2. Steigerhouten tafels

Zoek je een tafel om gezellig in de tuin met vrienden en/of familie aan te tafelen? Of zoek je misschien een fijn bijzettafeltje voor naast het bed om je boek en je telefoon op te leggen? Het fijne van steigerhouten tafels is dat ze nét even iets anders zijn dan andere houten meubels. Je hebt met een steigerhouten tafel dan ook altijd een goede eyecatcher in huis waarmee je de show steelt.

3. Steigerhouten zitmeubels

Een ander groot voordeel van steigerhouten meubels is dat ze vaak op maat gemaakt kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan steigerhouten zitmeubels. Veel handelaren in steigerhouten zitmeubels gaan graag met je in gesprek over je wensen en maken zo een ontwerp helemaal naar jouw persoonlijk wensen. Of je nu een bank of een stoel wil, voor in de tuin of voor in je woonkamer. Het kan met steigerhout!

Meubels voor iedereen

Het moge duidelijk zijn dat steigerhouten meubels voor elk wat wils bieden. Of je nu voor tafels, stoelen, kasten of zelfs voor steigerhouten bedden gaat. Er zit ongetwijfeld iets voor je tussen. Eventueel zelfs op maat gemaakt.

Behoefte aan meer tips? Vul dan gerust ons contactformulier in. Je hoort snel van ons.

Back To Top