skip to Main Content

Bergruimte creëren in een kleine woning met maatkasten

Maak plaats in je woning

Boekenkasten, kledingkasten, dressoirs, keukenkastjes… we kunnen zo wel eindeloos doorgaan. Kasten vind je namelijk overal in huis. Als je moet werken met een kleine woonruimte kan dit wat problemen opleveren. Het is dan een hele uitdaging om genoeg opbergruimte te creëren. Bij standaard modellen kasten moet je vaak kiezen voor groot en lomp, of strak waar helemaal niets in past. Daarom loont het om contact op te nemen met een specialist die kasten op maat kan maken voor je woning. In dit blog vertellen we er meer over!

Kasten op maat passen altijd

Het belangrijkste voordeel van een kast op maat laten maken is natuurlijk het feit dat de kast altijd in je woning zal passen. Heb je een scheve muur, een rare inham of heeft de kamer een aparte vorm? Laat je kast op maat maken en het is geen enkel probleem. Zo kun je effectief gebruik maken van de ruimte in je woning die met een standaard kast helemaal verloren zou gaan.

Kasten volledig naar wens

Bovendien heb je met een kast op maat de mogelijkheid om hem helemaal te ontwerpen op basis van jouw leefstijl. Heb je bijvoorbeeld een kledingkast nodig waar je hele sneakercollectie in past? Laat je kast op maat maken zodat er extra ruimte is voor schoenen en ze zullen nooit meer op de grond van je slaapkamer of woonkamer slingeren. Je kunt er zelfs een ware etalage van maken, mocht je ze aan je vrienden tentoon willen stellen. Laat je kast op maat maken en er is altijd ruimte voor je boekencollectie, verzameling oude lp’s of je voetbaltrofeeën.

Match de kast met je interieur

Een kast op maat kun je bovendien helemaal naar eigen smaak en de stijl van je interieur samenstellen. Heb je bijvoorbeeld een klassieke, landelijke of industriële stijl in je woning? Een kast op maat kun je hier volledig op afstemmen. Jouw kast is altijd uniek en origineel, en kan een echte eyecatcher zijn voor je kamer. Of wil je er juist voor zorgen dat hij subtiel weggewerkt wordt in het interieur? Met een kast op maat is het allemaal mogelijk.

Expertise van de specialist

Ben je van plan om extra bergruimte te maken door het ontwerpen van een kast op maat? Laat een specialist je hierbij helpen! een specialist beschikt over de benodigde kennis en expertise op het gebied van kasten op maat, en kunnen je onder andere adviseren over het design, materiaal en de mogelijkheden voor je woning. Voor wat voor stijl je ook kiest, met een kast op maat creëer je gegarandeerd meer opbergruimte in je kleine woning!

Back To Top