Over ons

Een progressieve plek, waar met gezond verstand allerlei onderwerpen worden belicht en besproken. We behandelen het nieuws en aanverwante zaken en trachten dit van verschillende kanten te bekijken. Naast de webstek die met regelmaat wordt bijgehouden, zal er ook een tweewekelijkse podcast worden gemaakt, waarbij dieper wordt ingaan op verschillende onderwerpen. We beloven niet saai te worden.

Meedoen
Wilt u meedoen? Ook artikels schrijven? Of wellicht zelfs meepraten tijdens de tweewekelijkse podcast? Of misschien af en toe een afbeelding of interessant nieuwsbericht aanleveren? We staan uiteraard voor dit alles open. Stuur een bericht via het contactformulier en we nemen binnen twee dagen contact met u op.

Reactiebeleid
Om alles enigszins overzichtelijk te houden kunnen we niet toelaten dat alles zomaar wordt geplaatst. De reacties worden aldus gemodereerd alvorens ze onder het bewuste artikel komen te staan. We staan een aantal zaken sowieso niet toe:
– Geen persoonlijke aanvallen
– Geen verwijzingen plaatsen
– Niet oproepen tot geweld

Adverteren
Er is voor gekozen geen advertenties op te nemen op de webstek. We willen op dit moment de bezoekers zoveel mogelijk leesgemak bezorgen en dit niet laten vertroebelen door allerlei reclames links en recht over de webstek verspreid.