Disclaimer

Bij deze webstek is met zorg en aandacht aan de samenstelling van de inhoud gewerkt. Het is mogelijk dat de informatie die op de webstek wordt gepubliceerd onvolledig is of onjuistheden bevat. Het is niet altijd mogelijk fouten te voorkomen. Alle afbeeldingen en teksten zijn ons rechtenvrij bekomen. Echter wanneer er toch materiaal is gebruikt, dat niet van ons zou zijn, vragen wij vriendelijk contact op te nemen, zodat de webbeheerder deze fout kan herstellen. Ook voor andere technische aan- of opmerkingen kunt u een de webmaster contacteren via het contactformulier.

De webstek verzamelt gegevens met betrekking tot het bezoek hiervan. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor anoniem, statistisch onderzoek. Dit laatste gebeurt onder meer door het gebruik van cookies. Je kunt je browser zo instellen dat het gebruik van cookies niet mogelijk is. Het is mogelijk dat bepaalde inhoud en/of functionaliteit op onze webstek dan niet beschikbaar is. De opslag en doorgifte van uw gegevens via internet zijn beveiligd via de huidige gebruikelijke technieken.

De Vrije Tribune is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze internetstek. De bezoeker dient zich daarnaast te realiseren dat bepaalde links op de webstek leiden naar informatie die niet wordt aangeboden, gecontroleerd en/of onderhouden door de Vrije Tribune. Voor de inhoud en de toepassing van deze informatie is de Vrije Tribune niet aansprakelijk.