Verkiezing Donald Trump en het Maidan-draaiboek

jan 23, 2017 by

Verkiezing Donald Trump en het Maidan-draaiboek

In de Verenigde Staten van Amerika werd dit weekeinde Donald J. Trump als President ingehuldigd. De weken voor dit overgangsmoment bestonden uit een geruchtenstroom om hem hiervoor illegaal te verklaren, vooral door te suggereren dat Rusland hem in het zadel heeft geholpen. De nieuwste zet in dit spel is de massale demonstratie op de dag zelf, onder de naam #womansmarch die maar liefst een half miljoen mensen in de hoofdstad op de been bracht. Is zoiets organisch ontstaan, vanaf de basis te organiseren of zit er grof geld achter? Is ervan onderop een dergelijke organisatorische kracht om zoveel mensen rond één persoon bij elkaar te brengen. Ja én nee en het heeft alles van doen met de donkere kapitaalstromen voor regimeverandering, die we wel vaker in de wereld tegenkomen.

Het is een grap die dus nu definitief oud en passé is; waarom is er in Amerika nooit een revolutie? Omdat er geen Amerikaanse Ambassade is. Dat doelt natuurlijk op de talloze regimeveranderingen elders in de wereld waar de Amerikanen een hand in hebben gehad. Echter de onverwachte verkiezingsoverwinning van Donald Trump – in plaats van de kandidaat van de gevestigde orde Hillary Clinton – lijkt voor grote delen van de machtselite niet een acceptabele keuze te zijn. Er is dan ook het nodige in gang te gezet. We zien de afgelopen tijd dat er een sfeer wordt geschapen die twijfels over de verkiezingen en de uitslag zaaien, naast een hele hoop andere opgeklopte verhalen als zou de kandidaat racistisch of een vrouwenhater zijn.

Dat alles is een bekend verhaal. We hebben deze tactiek recent nog elders voorbij zien komen, namelijk in de vorm van het Maidan-draaiboek, naar het bekende plein in de Oekraïne waar de onrusten ontstonden voor de later staatsgreep. Daar zijn het nationalisten en nazi’s die als stooptroepen dienen, in de VSA anarchisten en bourgeoisie-vrouwen. Maar de tactiek is hetzelfde; een campagne om de verkiezing illegaal te verklaren (kiezersfraude of oneerlijk systeem) en vervolgens middels massale demonstraties trachten een val van de bewuste President te bewerkstelligen. Of dan tenminste noemenswaardige beleidswijzigingen.

De zeer kundig gepromote #womansmarch , met een boodschap van afwijzing van de democratisch gekozen president, doet een uitgebreide organisatie vermoeden. Al is het maar door het uitgebreide systeem om mensen naar deze demonstratie te krijgen. Daarbij zien we wat normaal onmogelijk is, hier wel perfect loopt, dat mensen met zoveel meningen wel gezamenlijk tegen deze vijand op kunnen komen. Kunnen anarchisten en communisten normaal al niet door een deur, hier komen Rusland-haters, feministen en allerlei progessieven gezellig naar een grote demonstratie.

Dit heeft ermee van doen dat er grof geld achter schuilgaat en dus zaken makkelijker laat bewegen. Daarbij komt het manipuleren van bepaalde georganiseerde groepen (feministen, black live matters etc..) en het middels activistische organisaties aansturen van dergelijke demonstraties. Waarvan leidende figuren naar stemmen van buiten de eigen groep luisteren. We zien net als bij Maidan de naam van de miljardair-oligarch George Soros regelmatig voorbijkomen. Uit onderzoek is gebleken dat zijn hand achter 50 partners van deze demonstratie zit en mag dan ook worden genoemd als de voorname kracht in de campagne tegen de verkiezing van Donald Trump.

Soros liet eerder deze week in niet verstane bewoordingen weten wat hij ervan vindt als kiezers van een land voor de ‘verkeerde’ persoon stemmen. Volgens deze oligarch is Donald Trump een oplichter, een bedrieger en een dictator in spe. Hij denkt zelf dat de nieuwe president zal falen. Verder zou zo’n beetje alles slecht zijn aan de nieuwe President’s opvattingen en zijn keuzes, inclusief uiteraard de realistische en beschaafde houding naar China en Rusland, die de oligarch zeker niet kan waarderen.

Met de enorme geldbedragen waarmee deze miljardair kan smijten is er natuurlijk heel veel te koop, toch blijft een dergelijke opkomst en grote demonstratie zoals de #womansmarch een enorme prestatie. Dat geeft aan dat de Soros-bende heel goed door heeft wat men bij mensen moet raken om ze in beweging te krijgen. Ver weg van de fundamentele kritiek op het internationaal kapitalisme en haar neoliberale programma die uiteindelijk ieders rechten bedreigen, komen de demonstranten niet verder dan de vermeende dreiging voor het inperken van vrouwenrechten. Maar deze prikkel is voldoende, met natuurlijk een buskaartje naar de plek van demonstratie.

4 Comments

 1. Eric

  Alhoewel dit heel plausibel klinkt is dit artikel net zo goed een complottheorie als dat er beschreven wordt. Alleen aantijgingen zijn niet voldoende. En verder is het redelijk zinloos om een doel na te streven zonder hier een gezicht bij te plaatsen. Ik wacht gewoon af en ga verder met mijn leventje totdat de aap uit de mouw komt, of niet.

  • Eric

   Arie, interessant 😉 Je zou maar in de vrouwenmars meelopen, en dan dit lezen.

 2. Ruud Borgmeester

  Goede analyse, Sjors. Klopt. Gewoon verifieerbaar.
  Soros is een nazi. Hij is de touwtjestrekker bij zowel de Democraten (zijn 1e keuze, althans de corrupte Clinton-dynastie) als de Rep.
  In de VS wordt met ‘the Shadow Party’ George Soros bedoeld.

  Het gaat Soros niet om Trump. Maar om chaos, geweld en terreur aan te steken. De Pussy Hats (bepaald geen naam die respect voor vrouwen toont!).

  Met zijn relschoppers onder de naam Black Lives Matter(dus expliciet racistisch), álle mensen tellen! had hij tevoren het rellen al aangekondigd. Trump weet dat, het deert hem niet. Hij komt uit dezelfde high society als de criminele Clintons. Trump zelf is ‘mobster’.

  Deze rellen gaat Trump helpen. Deze roze mutsen, Pussy Hats, is precies zo’n Kleurenrevolutie, of ‘Lente’; maar deze is globaal – Global Spring.
  Ook in Amsterdam gingen mutsen met ca. 3.000 de straat op.
  (meer dan bv. afkomen op een mars tegen Monsanto, tegen het EU-beleid tot witte genocide cq. de omvolking van de EU, of de subsidie aan de oorlogsmisdadigers van Witte Helmen.

  Eric knalt er zijn feitenvrije dooddoender van afdoen als complottheorie tussen. Zielige reactie. Complotten zijn nu eenmaal van álle tijden.
  Complotontkenners moeten met feiten komen. Dit zijn geen grappen, het is oorlog – Wereldoorlog, WO3.
  De machtswellust van de VS vormt de grootste bedreiging voor de vrede en veiligheid in de hele wereld, voor iedere burger op de planeet.

  Onze jongens zijn inmiddels al naar het Oost-front gestuurd. Met eenheden uit o.a. België, en n.b. Duitsland.
  Het Ned. contingent staat onder Duits commando!

  Trump is uitgesproken voorstander van het afvuren van kernwapens.
  ‘Mat Dog Mattis’ ontslagen wegens gruweldaden in Irak,
  Door Trump gekozen vanwege zij sadistische capaciteiten; op advies van zijn schoonzoon, – familie.

  het is gewoon openbaar; Soros heeft heel zijn ‘regime change’ apparaat ingezet. ruim 50 van zijn ngo’s mobiliseerden hun aanhangers.
  Voorop gegaan door MoveOn.org, AVAAZ, de hele LGBT-community, natuurlijk de relschoppers van BLM; Facebook en WhatsApp zijn massaal ingezet om de mensen te werven, lokken, en begeleiden op hun Trip. Velen kregen een dagvergoeding van $35, busladingen worden aangevoerd.

  Om gelijke redenen financieren Soros, c.s. via zijn subversieve ngo’s ook alt-rechts in de hele wereld. In de EU zijn dit o.a. Vlaams Belang, FN, AfP, Pegida, PVV, UKIP. Alsmede ontelbaar veel ngo’s, denktanks, lobby’s, universiteiten (o.a. Leiden), etc.:
  The Disruptj20.org campaign is calling for the disruption of the inauguration of Donald Trump on January 20, 2017:
  There is also a call for a general strike to take place.
  https://ITSGOINGDOWN.ORG/DISRUPTJ20-CALL-BOLD-MOBILIZATION-INAUGURATION-DONALD-TRUMP-JANUARY-20-2017/

  The organizers of the engineered protest movement are funded by powerful corporate interests, they are supported by US intelligence.

  The objective is not to undermine the racist right wing agenda of Donald Trump as conveyed in the video below. Quite the opposite. https://www.youtube.com/watch?v=trN0–NGuhc

  http://www.4thmedia.org/2017/01/the-color-revolution-against-donald-trump/

  Iemand als Eric zit in de ‘matrix’; dat werkt zo:
  Het misleide volk als oorlogswapen, Politiek correctheid = 1 zo’n wapen:
  https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=nl&id=6746

  Op dag 1 regent het al ‘Executive Orders’- waarbij House én Senate worden gepasseerd; decreten, totaal anti-democratische. Bewijs dat Trump een dictator is, of beter: een trekpop met totalitaire macht.

  De chaos maakt het makkelijk – onder media-stilte – grote zetten te doen.
  http://www.counterpunch.org/2016/11/30/lenin-comes-to-the-white-house/
  Dacota Access XL = ecocide.
  ‘America Great Again’ – ook totaal gelogen. Trump is ONEWORDist bij uitstek. Een apparatsjik.
  Iedereen die de zaken inhoudelijk tegen het licht wil houden, wordt gebrandmerkt als fake.

  Heel handig; om te maskeren dat aan Trump zélf werkelijk niks echt, noch oprecht is. Een grotere oplichter, fraudeur, belastingontduiker, serie-faillisementen dan Trump is uiterst zeldzaam.

  Dus de beste keuze voor de nazi’s (globalisten).
  Let op: in een interview liet Trump zich ontvallen dat Hillary niet zomaar verloor, maar dat zij was ingestort – had hoge leeftijd, meerdere medische situaties, en gebruiker van zware medicatie.

  De globalisten deden subiet een straf staaltje ‘Shifting Gears’. Maakt überhaupt niet uit. Ze nemen nooit risico. Beide kampen hangen aan dezelfde touwtjes. Verkiezingen zijn slechts voor de show, voor de illusie van democratie. De VS is een oligarchie, en iedereen weet dat. ‘Trans-Atlantisme’ is nieuwspraak voor EurAmerica; de voorlaatste stap naar het ONEWORLDisme.

  Deze situatie komt dan ook akelig sterk overeen met de Russische Revolutie, die was in 1907 als ik me niet vergis.
  (zal toch niet – ook – in januari zijn geweest?!)
  http://www.jewworldorder.org/trumps-deck-of-jewish-cards/
  De zuiveringen zijn al begonnen. Witte Huis adviseur Steve Bannon is door Trump er al uitgegooid. Nu heeft hij de media al de mond gesnoerd:
  https://www.theguardian.com/us-news/2017/jan/24/epa-department-agriculture-social-media-gag-order-trump

  Dit is dus onmiskenbaar een complot.
  Een Globaal complot, gelijk de Russische revolutie begin vorige eeuw. Zelfde touwtjestrekkers, zelfde objectief. Ook hongernoden organiseren, atheïsme, vernietigen kerken en Christendom, Big Brother, geen individuele rechten en vrijheden, Cultureel Marxisme, Politiestaat, Censuur, etc.

  Het gehypnotiseerde stemvee gaat in maart slaapwandelend de PVV in het zadel helpen; zie de video hierboven ‘het misleide volk als oorlogswapen’.
  Wilder is uitgesproken pro Trump, en Palin. Met de ‘alt-rechts’ partijen over de hele wereld zitten die in een netwerk dat door machtige en obsceen rijke nazies wordt gefinancierd. Lieden die ook achter het neerhalen van de MH17 zitten, waarvan de onderste steen in de bodem van de Hofvijver algen ligt te verzamelen. Niet iets om mee te lachen, of af te doen als complottheorie; zulke lieden zitten mogelijk zélf ín betreffend complot.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.