Hoge functionaris Angela Merkel

aug 1, 2016 by

Hoge functionaris Angela Merkel

De afgelopen weken is wel duidelijk geworden wat een rampzalige gevolgen, de lokroep van Angela Merkel aan eenieder in de wereld om naar naar Duitsland te komen, heeft voor Europa en met name ook haar eigen Duitsland. Van verkrachtingen en berovingen tot aan terrorisme. Men zou een rouwende Bondskanselier verwachten, zich volmondig excuseren naar de bevolking en zeker een verandering van het beleid al dan niet op wat langere termijn voorstellen.

Niets van dit alles bleek, toen de Bondskanselier dagen na de ergste gewelddaden eindelijk tijd vrij kon maken voor de eigen bevolking om iets hierover mede te delen. We kregen allemaal niets nieuws te horen, geen enkele verontschuldiging, maar een slap verhaal over vervelende gewelddaden die uit het niets kwamen vallen en het ietwat versterken van de veiligheidsdiensten. Geen enkele koerswijziging aldus, maar dat is niet raar, want Merkel bepaalt de koers namelijk zelf niet.

Het is bekend dat Duitsland vol zit met Amerikaanse militairen en atoomwapens, logischerwijs beperkt dat de reikwijdte van het denken van Merkel behoorlijk. Maar daar komt nog bij dat ze zelf een tekende carrière heeft. Begonnen bij de een socialistische jeugdorganisatie in de DDR. Na haar studie wordt ze functionaris voor propaganda bij de gelijkgeschakelde Academie voor de Wetenschappen in Berlijn.

De Deutsche Democratisch Republiek was een satellietstaat van de Sovjetunie. Dat houdt in dat de werkelijke macht zich in het centrum, te weten Rusland bevindt. Functionarissen in de satellietstaten krijgen opdrachten en moeten die gewoon uitvoeren, iets waarmee Angela Merkel goed bekend is. Tegenwoordig bevindt Duitsland zich in een soortgelijke constructie, net als Nederland overigens, met de Verenigde Staten van Amerika als centrale macht.

Dit verklaart ook haar gedrag, dat nimmer is veranderd. Ze beslist zelf het nodige, maar kijkt wel constant opzij of er al nieuwe opdrachten binnen zijn. Ze is dan ook een klassieke hoge functionaris van een satellietstaat en dat houdt natuurlijk in dat ze over het beleid zelf geen inspraak heeft.

1 Comment

 1. Ruud Borgmeester

  Sjors, vind dat je dat heel raak hier neerzet!

  Heel die muur, voor niks neergehaald! ‘We’ hadden het communisme ‘verslagen’. Dachten we.
  We zagen de OLIFANT in de kamer niet.

  Als ik nu net lees dat Killary ‘endorsed by the Communist Party of het USA, CPUSA), en heel Hilversum en Den Haag vól achter die heks staan! Dat laat niks te raden over.
  WOIII (‘Regime Change’) is volop gaande in het Westen – en niemand die het ziet!Hilversum heeft tot taak de hypnose gaande te houden, met ‘de Sportzomer’.

  WOIII is volop gaande,en de volks?vertegenwoordiging zit het hele zomerreces uit
  volk en vaderland worden opgeheven,Wo is der König?!! Aan welke kant stáát der König van das Vaterland – zonder grenzen – eigelijk?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.