De Clinton Maffia

aug 7, 2016 by

De Clinton Maffia

Hoewel de macht van de maffia in de V.S.A. de laatste decennia enorm is afgenomen, is de methodiek niet weg, deze lijkt zich simpelweg te hebben verplaatst naar de politieke arena. Een duidelijk voorbeeld hiervan is de familie Clinton, met nu in de schijnwerpers Hillary Clinton, de kandidaat voor de Democraten bij de Presidentsverkiezingen aankomende november in de V.S.A. De overeenkomsten tussen de maffia en de werking van de Clinton familie zijn legio, hieronder een opsomming van de beste 5.

Minachting voor wet- en regelgeving
Maffialeden houden zich niet aan de wet, overtreden deze dagelijks en proberen de politie te ontlopen. Denk dan aan het stelen van auto’s of het leegroven van warenhuizen. Ze hebben dan ook hun eigen regels, die voor hen belangrijker zijn dan democratisch wetgeving.

Toen Hillary Clinton nog minister was heeft ze weloverwogen een eigen e-mailserver in haar huis geïnstalleerd, om zo buiten het zicht van de volksvertegenwoordigers te corresponderen. Dat zou nog mogen, maar ze moet dan wel alle correspondentie bewaren. Clinton heeft echter meer dan 30.000 e-mails vernietigd.

Geld roven
Leden van de maffia komen op allerlei snode manieren aan geld. Eén daarvan is beschermgeld. Dat houdt in dat iemand die een handel drijft netjes wordt gevraagd om een deel van zijn inkomsten af te staan aan de maffia, die dan zijn zaak beschermen. Betaalt de persoon niet, wordt dit met geweld toch afgedwongen.

De Clintons hebben twee enorme geldbronnen. De eerste zijn de lezingen, waarbij beide reusachtige bedragen ontvangen. Dit komt vanwege de bekendheid van Bill Clinton en de rol van Hillary als overheidsfunctionaris. De tweede is Clinton Foundation waarmee overal ter wereld geld wordt opgehaald voor goede doelen. In werkelijkheid gaat maar 10 % naar de goede doelen. Hier is de boodschap wel duidelijk, met geld naar de Clintons word je bedrijf beschermd en kun je orders verwachten als Hillary zich in een hoge overheidsfunctie bevindt.

Vrouwen
Op geld en macht komen vrouwen af, dat is al zo oud als de wereld zelf. Naast een vrouw en een gezin hebben maffialeden andere vrouwen die zich tot hen aangetrokken voelen. Hoe meer geld, hoe meer macht, des te meer succes bij de vrouwen.

Met name Bill Clinton heeft, los van Monica Lewinksi, talloze affaires met vrouwen gehad. Hoewel het bij velen onder hen bij een enkele beurt is gebleven, gaan er ook nog talloze verhalen rond over minder geslaagde seksuele activiteiten van de ex-President.

Houdt de pers weg
Het laatste waar maffioso op zitten te wachten is nieuwsgierige persmuskieten, die licht op de organisatie en haar werking schijnen. Voor de camera’s zal men altijd laten weten dat er helemaal geen illegale activiteiten worden bedreven en zoiets als de maffia helemaal niet bestaat.

Ook het Hillary Clinton campagneteam zit niet op nieuwsgierige pers te wachten. Zo blijkt uit de talloze gehackte e-mails dat er zelfs een lijst is met een aantal verslaggevers, die in de gaten moeten worden gehouden. Een andere stap is dat er al zes maanden geen persconferentie is gehouden, maar wel talloze 1-op-1 vraaggesprekken.

Een moord meer of minder
In de maffia zijn er stikte regels, maar wanneer iemand die overschrijdt dan wordt deze persoon niet heel oud. Dan moet men denken als geld van de organisatie roven, of met een lid van de organisatie zijn vrouw naar bed gaan. Ook om de leiding van een organisatie te bemachtigen kan het nodig zijn om iemand uit de weg te ruimen.

Rondom de familie Clinton is het aantal mensen dat op verdachte wijze om het leven is gekomen al lang niet meer op een hand te tellen. Van de dagen van Bill Clinton als gouverneur van de staat Arkansas tot aan vandaag de dag. Ook de Hillary Clinton campagne heeft al met de nodige opvallende moorden van doen gehad. Zoals hieronder ook te zien is in een interessante rapportage.

3 Comments

  1. Fuck you, No more words.

  2. FUCK YOU HILLARY

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.