#München en de radeloze massa

jul 24, 2016 by

#München en de radeloze massa

Wederom een moordpartij in een grote Europese stad, met zeker negen ongewapende mensen die het niet overleefden, slechts aanwezig en derhalve dood door hun toevallige keuze van de bewuste plek. Slachtoffers naar de beelden het laten zien op de willekeur uitgekozen, gericht tegen de massa en de maatschappij zelf. De dader wederom met een islamitische achtergrond, in dit geval vanuit Iran, maar wel geboren en getogen in München.

Dat dit voorvalt in westen van Europa zal niemand wellicht nog verbazen, wel zeker helemaal niet dat het zich in Duitsland afspeelt. Het land is hyper politiek correct en heeft een persmachine die heel braaf naar richtlijnen van de overheid verhalen opgetekend en daarbij belangrijke zaken zoals herkomst van daders niet benoemd. Daarbij zet de regering wagenwijd de grenzen open voor eenieder die woord vluchteling kan opnoemen.

Het opvallende is echter de reacties die overal op de sociale media voorbijkomen, die vooral erop duiden dat er geen enkel besef is wat er zich waar dan ook afspeelt. Dat het hier zou gaan om onafkeerbare processen, waar noch grip noch kennis enige rol zouden spelen. Om helemaal niet te kunnen indenken dat dit ooit te stoppen valt. Terrorisme, zo leren we ook van de Franse Premier Manuel Valls, dat hoort er gewoon bij, wen er dus maar aan.

De sociale media staan dan ook vol met berichten over steunbetuigingen en de krijtjes, bloemen en duitse-vlag-afbeeldingen worden alweer tevoorschijn gehaald. Daarbij vallen uitspraken te lezen waarbij radeloze mensen zich afvragen waarom we niet gewoon samen kunnen leven en waarom mensen niet stopen met het gebruik van geweld. Het is daarom zeker relevant om maar eens op te merken dat een overgroot deel van de mensen geen enkel besef heeft wat zich hier afspeelt.

1 Comment

 1. Ruud Borgmeester

  Terecht uw scepsis. Uw site verdient veel en veel meer ‘traffic’.
  Voel me wat bezwaard weer in te haken bij een prima topic. Waar is iedereen?

  Georganiseerde terreur is ‘booming business’.
  Werkterrein van ‘defensie aannemers’, castingbureaus, PR-bureaus, etc.
  Niks is wat het lijkt.
  Alle kartelmedia komen met precies hetzelfde plot van de betreffende schrikevenementen.
  Zelfs met de dezelfde toon, beeldvorming, en de formats van de uitzendingen en eindeloos blijven herkauwen van dezelfde stemmingmakerij.

  De kroegpraat is een feilloze thermometer van de mate waarin de massahysterie bij de mensen tussen de oren is geland.
  In hun collectieve hysterie voelen ze zich geborgen. Feiten, noch aantoonbare leugen en leugenaars kunnen ze bevatten. ‘Complot gekkies’ noemen ze het dat. Heilig geloof in de eigen spookbeelden past ze als een jas.

  ’t is maar goed dat ze te stom zijn om het hoe en waarom te begrijpen van de plannen met hen die nu in uitvoering zijn.
  Toch zijn er echt veel en niet te missen rode vlaggen, klokkenluiders:

  Schaduwelite begint valse vlaggen bonanza om angst, boosheid en verdeeldheid te zaaien.
  http://achterdesamenleving.nl/overzicht-van-valse-vlaggen-van-zweden-tot-frankrijk/#comment-41027
  A global act of false flag terror – on tour Ole Dammegård:
  https://www.youtube.com/watch?v=AQPDT1WgiIs

  CIA-operatie ‘Summer of Chaos’:
  https://www.intellihub.com/operation-summer-of-chaos-obama-admin-black-lives-matter-plan/

  Brexit wordt ook beantwoord met een golf van staatsterreur:
  http://decodingsatan.blogspot.it/2016/06/terrorists-planning-to-paralyze-europe.html

  BDS (Boycot Desinvest Santion) wordt beantwoord met een golf van staatsterreur:

  Terwijl de massa zombies reageren zoals bedoeld (Probleem – (Pavlov)Reactie -> bieden ze de zombies de ‘Oplossing’ aan die in hun plannen past;de politiestaat:
  http://www.activistpost.com/2016/06/united-states-of-europe-eu-superstate.html?utm_content=buffer4a4d3&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer
  “the KM believes that this engineered “rapist invasion” by these sheep-dipped mercenaries and mind-kontrolled dupes will turn all Europe against Islamics in general (who will be falsely blamed), and then will reverse the BDS trend.”
  VT article, Six Eyes: http://www.veteranstoday.com/2014/01/22/six-eyes/

  Wordt nog spannend, de massa zombies spelen Russische roulette met hun leven. Eigenlijk verdienen ze niet beter dan het slavenleven dat hen wacht.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.