Dallas moorden gevoed door Democraten gezinde media en politici

jul 9, 2016 by

Dallas moorden gevoed door Democraten gezinde media en politici

De laatste dagen heeft in de VSA in het teken gestaan van interraciaal geweld. Overwegend betrof het hier zwart-op-wit geweld met een racistische achtergrond. In Dallas heeft de Afro-Amerikaan Micah Johnson vijf blanke politie agenten vermoord en 7 anderen verwondt. Micah Johnson is een Afghanistan veteraan en het NOS journaal was dan ook snel om het te schuiven op een verondersteld oorlogstrauma. Micah heeft echter maar kort in Afghanistan gediend en dan ook voornamelijk niet in frontposities.  Na enkele maanden werd Micah Johnson al naar huis gestuurd wegens wangedrag waaronder sexuele intimidatie. Micah Johnson had echter wel een zeer duidelijke en persistente zwarte racistische achtergrond. Voor zijn dood verklaarde hij nog blanken te willen vermoorden en dan met name blanke agenten. Nog geen 12 uur later werd er een tweede bloedbad aangericht door de afro-Amerikaan Lakeem Keon Scott.  Beiden mannen volgden op social media nauwgezet de beweging “Black lives matter”. In het geval van iig Micah Johnson worden  ook racistische groepen als de “Nation of Islam” en de “”New Black Panther Party” gevolgd. Beide mannen hebben ook aangegeven dat recent politie optreden reden is van misdaden.

De beweging tegen verondersteld racistisch politie optreden wint aan momentum in de VSA (en ook in Nederland) sinds de gebeurtenissen in Ferguson. Al eerder hebben we op deze site betoogt dat de protesten in Ferguson verre van spontaan, maar juist nauwgezet opgezet. Het betreft hier “social engineering” door verscheidene groeperingen waaronder de controversiele Open Society Foundation van George Soros.

Wat deze beweging echter echt vleugels heeft gegeven is de impliciete en expliciete steun die zij heeft gekregen van reguliere Amerikaanse media en politici van Democratische signatuur. Zo kiezen kranten als New York times en Washinton Post openlijk partij voor demonstranten en tegen de politie. Veel nuance verdwijnt hierbij. Zo stelt de NY times in een artikel dat: “the killing of young black men by police is a common feature of African-American life and a source of dread for black parents from coast to coast.” In de praktijk echter komt het overgrote deel van zwarte moordslachtoffers voort uit geweld door burgers en dan meest zwarte burgers. 42% van de vermoorde politie agenten is vermoord door een afro-Amerikaan, die nog geen 15% van de bevolking uitmaken.

Ook vanuit de politiek wordt door sommige Democratische politici een beeld geschetst dat de politie inderdaad institutioneel racistisch is. Twee personen springen hierbij in het oog: Bill de Blasio en Barack Obama. Bill de Blasio is burgermeester van New York. Nadat Ismaaiyl Brinsley twee politie agenten heeft vermoord na opgehitst the zijn door de beweging “black lives matter” sprak de Blasio zijn begrip uit voor deze organisatie. Ook sprak hij van een gezag (waar ook de politie deel vanuit maakt) dat al honderden jaren racistisch zou zijn. Ook president Obama op meerdere gelegenheden presenteert de verwijten aan het adres van de politie als legitiem. Volgens Barack Obama is de politie in de VSA kennelijk institutioneel racistisch.

Hiermee is inspiratie en legitimering gegeven aan verstoorde geesten. Dit heeft geleid tot wat nu al soms de “War on Cops” wordt genoemd. Dit is moreel laakbaar en gevaarlijk. Dit kan zich verdiepen maar zelfs ook verbreden tot aan een rassenconflict.

Dit kan ook consequenties hebben voor NL maar daar later meer over.

Bijgevoegd nog een plaatje dat een geinspireerde zwarte racistische activist de wereld heeft ingestuurd.

Cm1943UWEAAMjLx

 

 

 

 

 

 

1 Comment

 1. Ruud Borgmeester

  wauw! u zit warm. Misschien dat uw research net niet dít boven water haalde. Nou, de bronnen zijn best. Het verhaal verifieerbaar, m.i. klopt dit. Een waarschuwing voor ons in Europa.
  Nl. VS beleid is rassengeweld ook in Europa, ‘stealth’ uiteraard, te institutionaliseren.

  Met permissie, ik plaats het hier maar – want NUL hierover in onze kartelmedia, en zelfs social media stellen geen vragen bij zoveel zgn. rassengeweld van kust tot kust. (zulke plotselinge opkomst zagen we ook bij LGBT-cult valse vlaggen, de IS valse vlaggen in Europa – het apparaat is er, en wordt voortdurend benut)

  Lees maar:
  Baltimore Riots: A Product Of The Soros Machine Brandon Turbeville 30.4.2015
  From Florida to Ferguson and now to Baltimore, George Soros’ Foundations have been involved

  organizations involved not only shared Mr. Soros‘ funding,
  but they also fed off each other, using content and buzzwords developed by one organization on another’s website, referencing each other’s news columns and by creating a social media echo chamber of Facebook “likes” and Twitter hashtags that dominated the mainstream media and personal online newsfeeds.

  Buses of activists

  The police were prevented from actually stopping the riots
  http://www.activistpost.com/2015/04/baltimore-riots-product-of-soros-machine.html
  To understand how the BlackLivesMatter bowel movement is working for Obama and his plan to institute unlawful and unconstitutional martial law, READ:

  the Plan for a Black Lives Matter “Summer of Chaos” Leading to Martial Law

  SAMUEL SINYANGWE: “I wanted to touch base with you about the summer of chaos. So far we have over 2,000 people bused in from different cities and another 6,000 to 8,000 expected to drive into Cleveland for the Convention.”
  DERAY MCKESSON: “…today and he [Sam?] confirmed that there will be around 10,000 protesters disrupting the [Republican] convention. Plans are being made for other cities as well for upcoming Trump events.
  Other related events At the Aspen Ideas Festival, DeRay McKesson discussed plans for protests during the DNC and RNC, as reported by USA Today. https://www.oathkeepers.org/navyjack-hacked-messages-discuss-the-plan-for-a-black-lives-matter-summer-of-chaos-leading-to-martial-law/ over de redacteur: Stewart Rhodes, graduated from Yale Law School in 2004

  Dit scenario hebben we eerder aan het werk gezien in Joego-Slavie, Tharir Square, en ‘Fran Timmerman’ EuroMaidan ‘spontane’ revolutie.

  Voor mij onbegrijpelijk dat volwassen mensen met een kritisch waarnemingsvermogen deze CIA-terreur tegen eigen volk nog niet herkennen.

  Wij zouden hierdoor gealarmeerd moeten zijn. Dit beleid wordt geglobaliseerd, G4S was al ontmaskerd achter de rellen in Londen, en het wordt erger:

  Attorney General Loretta Lynch’s speech to the United Nations on September 29, 2015, Strong Cities Network – aka Global Police Force –
  1st, it should be noted that Strong Cities Network is NOT a government body at all, 2nd., the Strong Cities Network About page clearly states “The Strong Cities Network is run by the Institute for Strategic Dialogue (ISD), a London-based ‘think-and-do’tank https://www.technocracy.news/index.php/2015/10/12/strong-cities-network-aka-global-police-force-could-sink-american-republic/

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.