Podcast Vrije Tribune: Brexit en de EU

jun 18, 2016 by

Podcast Vrije Tribune: Brexit en de EU

Podcast van de Vrije Tribune op 18 juni 2016. Sjors ontvangt Bart en Jonathan van Tongeren in de uitzending. Het onderwerp is; Brexit en de EU

Met gebruik van diverse bronnen:
Euro-Skepticism Skepticism – De EU is een luchtspiegeling: Onze eigen politici zijn het probleem – Tory overwinning: het verhaal van twee referenda – Leave camp eyes completion of Brexit by 2019 – Nato and US defence chiefs issue security warnings over Brexit – Frm BBC Journalist: Why Bilderberg Won’t Allow BREXIT – EU referendum poll tracker – Onduidelijke financiële gevolgen Verenigd Koninkrijk van Brexit – Die Zeit 08 juni 2016 Wenn die Briten gehen – Wie moet de hegemoon zijn in Europa? – Morbide: obligaties, aandelen in brakke eurolanden knallen omhoog dankzij dood Jo Cox – David Engels, Belgisch historicus: “Over tien jaar leidt een autocraat Europa

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.