Poetins commando’s zijn actief in West-Europa!

apr 12, 2016 by

Poetins commando’s zijn actief in West-Europa!

Vanuit de overheid wordt altijd het signaal uitgezonden: vertrouw ons. Niet zelden wordt dit signaal begeleidt met het signaal: geloof niet in samenzweringstheorieën. Althans, je mag alleen geloven in de officiële samenzweringstheorieën. Daarvan zijn er in overvloed. Zo was er de beruchte samenzweringstheorie dat Saddam Hussein bezig was met het ontwikkelen van massavernietigingswapens. Het leidde tot de inval van Irak in 2003 met als gevolg een half miljoen doden als gevolg van het aanhoudende geweld. Des te meer reden dus om zeer wantrouwig te staan tegenover officiële samenzweringstheorieën. Soms lijken ze grappig, maar vaak hebben ze een zeer serieus doel. Het meeste recente voorbeeld is wel die van Poetin’s commando’s.

Op 10 april verscheen in het Duitse boulevardblad Bild een rapportage op basis van ‘Poetin-expert’ Boris Reitschuster. Deze beweert met droge ogen dat Poetin overal in West-Europa geheime commando’s traint om subversief werk in West-Europa te verzetten. Zij zouden zich trainen in de Russische vechtsport Systema en zelfs trainingskampen organiseren in Zwitserland en Tsjechië. Deze vechtsporters zouden daarna infiltreren bij geheime diensten en legereenheden in West-Europa. Het is alsof Poetin op het punt staat West-Europa binnen te vallen met tanks en overal sabotage-commando’s heeft klaarstaan. Dit is ver van de waarheid. Het huidige Russische leger is echter niet de massieve tankvloot uit de Koude Oorlog, maar een relatief klein maar hoogst mobiel leger. Het Russische leger kan zeker geen directe confrontatie met de NAVO winnen.

Ondanks het lachwekkende verhaal over Poetin’s commando’s die zich als dekmantel bekwamen in Russische vechtsport wordt deze onzin gretig overgenomen door andere media. Zo verscheen het verhaal op 11 april in Het Laatste Nieuws in België en in het AD in Nederland. Het is dus wachten dat de Telegraaf er mee komt. In ieder geval blijven wij u op de hoogte houden van de meest idiote samenzweringstheorieën vanuit de mainstream, zodat we ons bewust blijven van wie de echte gevaarlijke malloten zijn.

Related Posts

Share This

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.