Oekraïense regering en Nederlandse pers verdedigen neonazi’s

jan 20, 2016 by

Als het filmpje met de (vermeende?) leden van het Azov-bataljon echt nep was, dan was het een stunt van jewelste. Dan is iedereen er met beide poten ingetrapt. Daags nadat bekend werd dat de CIA aan het onderzoeken is of onze eigen Facebook-revolutie van Geenpeil niet uit de koker van het Kremlin gaat het mis met de officieuze nee-campagne in de mainstream media. Nog even over de CIA: zij kunnen zich niet voorstellen dat er een spontane burgerbeweging opkomt – als zij het zelf niet hebben gedaan, dan moet er volgens hun eigen redenering een andere veiligheidsdienst achter zitten. Zoals de waard zijn gasten vertrouwt…

Afijn, terug naar de geruchtmakende video. Opmerkelijk genoeg droegen de Oekraïners in de video geen armbanden met het kenteken van de Azov – een wolfsangel. Dat maakte de reactie van het ‘echte’ Azov-bataljon des te sinister: als je de video opent komt de kenmerkende wolfsangel op je af vliegen, alsmede het draaiende zonnewiel van de SS (mocht je nog twijfels hebben aan de politieke affiliatie van ‘Azov’, waar we vorig jaar al over schreven). Een man in uniform spreekt je vervolgens streng toe dat je niet in de propaganda van Moskou moet trappen (dat moet je inderdaad niet doen, geloof liever een neonazi in uniform ;-).

‘Azov’ is nu niet bepaald een uithangbord van het ‘nieuwe Oekraïne’ van Soros en Kolomoiski. Toch vond het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Kiev en de Oekraïnse ambassade in Nederland (sic!) het nodig om hierop te reageren. Niet om zich te distantiëren of anderszins afstand te nemen van het Azov-bataljon, nee: zij plaatsten een link op hun website naar de officiële persdienst van het Azov-bataljon. Zelfs de Volkskrant plaatste de integrale video van de Azov-persdienst op hun website.

Laat dat even op je inwerken. Stel je voor dat de Nederlandse neonazi-knokploegen dreigementen uiten tegen Amerikanen. Vervolgens plaatst de Nederlandse regering op haar website direct een link naar een persbericht op de website van de neonazi’s, omdat de neonazi’s menen dat ze in een kwaad daglicht worden geplaatst. Vervolgens linkt de New York Times op hun website naar de video waarin de neonazi’s afstand nemen van de bedreiging vergezeld met de mededeling dat de bedreiging toch echt nep is. Dit is de wereld waarin we leven anno 2015.

1 Comment

 1. Ruud Borgmeester

  Wauw,VT. Scherp opgelet. Prima staaltje Hollandse, uh Nederlandse, nuchterheid.
  Misschien u al wel bekend. Voor alle zekerheid; hoe neo-con, of anderszins fascistische elementen zich op het toeleggen op het manipuleren van het referendum in ons landje. De AIVD – die ziet ‘t, weet ‘t, accomodeert ’t ….

  http://www.ideasinactiontv.com/tcs_daily/joshua-livestro/

  Het dumpen van de suggestie als dat Rusland het burgerinitiatief in ons land zou hebben aangezwengeld. Kenmerk van CIA propaganda: alles omdraaien.
  Immers alle kleurenrevoluties, de zgn. Arabische lente – zijn allemaal voorbeelden van de wijze waarop de CIA landen dmv. subversieve activiteiten ontwricht en in chaos stort.

  Zo, in ons land, is Leiden Univ. de Soros Univ., Goldman Sachs heeft z’n ei gelegd in Erasmus Univ., Rockefeller in Wageningen. Bolkesteijn werd in en door de VS geprogrammeerd. Teerling met de geblondeerde muts werd geworpen. Uit hetzelfde nest ging illegale asielzoeker Ali naar een denktank in de VS van fascistische signatuur. Nu gaat een D66 Kamerlid naar het campagne team van ‘hawk’ Hillary Clinton.
  Kortom – sterke aanwijzingen hoezeer niet alleen onze Regering een verlengstuk is van de schaduwregering in de VS, doch tevens hoe politieke partijen – van links tot rechts – aan de touwtjes (en partijfinanciering) hangen van die schaduwregering.

  ass. verdrag gaat vooral over non-trade. Defensie, Rechtspraak, Belastingroutes, Borg staan voor de roofbankiers, normen en tarieven verlagen,ed
  Plundering van de EU-landen, door eigen regeringen, en de capo’s in Brussel.

  Van Udo Ulfkotte weten we dat alle media in de EU onder controle staan van de CIA. Alleen onafhankelijke media openbaren de leugens en leugenaars. Zoals VT ook doet. Doorgaan zo!

  Onder de radar bleef deze week – mediastilte! – de samenzwering van(de onderorde van) Bilderberg. WEF in Davos. 2.600 neocons cq. fascisten, door 5.000 manschappen van het Zwitserse leger afgeschermd van de beschaafde, en belaagde, wereld.
  opzet: een toekomst plan, een dwangbuis, waarbij het ass. verdrag nog niks is.

  “The answer to unemployment and income equality is technology, which the government must purchase from the private sector.

  Governments are responsible for global security and thus must foot the bill for intrusive spying, tracking and monitoring of all citizens.

  It’s hard to believe this crew will do anything other than further their own nests. It’s been their practice for 46 years. If they were doing such a great job why would security need to increase tenfold this year? The Swiss Army will protect the billionaire class with 5,000 troops.

  http://peureport.blogspot.it/2016/01/davos-masters-mastering-fourth.html

  Davos 2016 From DiCaprio to Bono to David Cameron, the full list of WEF participants http://www.ibtimes.co.uk/davos-2016-dicaprio-bono-david-cameron-full-list-wef-participants-1537944
  Predictive Programming and the Human Microchipping Agenda: https://player

  title=0&byline=0&portrait=0

  Laat niets te raden over, oder?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.