Alleen een verslagen volk laat zijn vrouwen verkrachten

jan 7, 2016 by

Alleen een verslagen volk laat zijn vrouwen verkrachten

De massa-aanranding in Keulen maakt vele tongen los. Bart Schut sprak van een re-run van de toestanden op het Tahrir-plein in 2006. Het is echter nog erger, vooral in het licht van de Duitse geschiedenis.

Historisch gezien is massa-verkrachting geen arbitraire zaak, maar een kwestie van dominantie. In mijn vorige blog deze week sprak ik al over hoe de vrijgezelle Romeinen de vrouwen van de Sabijnen roofden – de Romeinen werden een grote beschaving, van de Sabijnen hebben we nooit meer iets vernomen.

Als je vrouwen geen bescherming kunt bieden of laat hoereren met de buitenwacht, dan is je gemeenschap gedoemd, hoe rijk je ook bent. Iedere zelfbewuste gemeenschap weet dat en daarom is het in veel landen buitenlanders verboden om inheemse vrouwen mee naar een hotel te nemen. De boodschap is duidelijk: kom niet aan onze vrouwen.

Een land dat het toestaat dat vrouwen op straat worden aangerand door vreemdelingen is een zwak land. Een volk dat een ander volk overwint verkracht de vrouwen van de overwonnenen. Dat is een eeuwenoude wet: vae victis – de buit en roem komt de overwinnaars toe, inclusief de vrouwen.

In 1918 was het in Duitsland niet anders – de Franse soldaten trokken in het Rijnland en lieten zich het bezettingsleven wel gevallen. Er waren geen Duitse soldaten of politie-agenten die hen hinderden en vooral de koloniale troepen uit alle hoeken van Afrika waren al spoedig berucht om hun losse handjes:

Als schwarze Truppen hier lagen, wurden des Abends junge Mädchen und Frauen derart belästigt, daß Niemand mehr die Straße betreten konnte. In einem Falle wurden zwei Mädchen von zwei schwarzen Soldaten verfolgt, bis in die Zimmer der Mädchen hinein.

In 1945 was het weer raak bij de volgende nederlaag. De Russische massa-verkrachtingen zijn goed gedocumenteerd, maar ook in het Westen was het flink raak met plunderingen en verkrachtigen, niet in de laatste plaats door -wederom- Franse koloniale troepen uit Afrika. Maar ook de ‘beschaafde’ Amerikanen hadden hun aandeel aan de plunderingen en verkrachtingen.

Zelfs in een Koude Oorlog als die tussen Amerika en Rusland was het lot van vrouwen een goede graadmeter van wie er uiteindelijk die oorlog had gewonnen. In de jaren 1990 was Rusland economisch en militair zo aan de grond dat Russische vrouwen zichzelf op grote schaal prostitueerden: the normalization of prostitution in post-Soviet Russia.

Nu 70 jaar na de Tweede Wereldoorlog wordt Duitsland wederom geconfronteerd met een invasie van jonge mannen die menen recht te hebben op Duitsland’s rijkdommen. Zij nemen onbeschaamd waar zij menen recht te hebben, inclusief de vrouwen.

Dat jonge vreemdelingen in een grote stad als Keulen ongestoord Duitse vrouwen kunnen aanranden op straat zegt veel over hun drang naar dominantie. Alleen een veroveraarsvolk zal zich vergrijpen aan de inheemse vrouwen om hun vijand te vernederen. Alleen een verslagen volk laat het ongestraft toe dat hun rijkdommen worden gestolen en hun vrouwen worden aangerand.

10 Comments

 1. ron

  Nee we zijn geen verslagen volk het volk is duidelijk alleen staan we met de rug tegen de muur. We mogen niet. Als we roepen alle moslims Europa uit zijn we racist. Als we oproepen tot het uitroeien van de islam dan zijn we nazies. En boven alles als we eigen rechter spelen gaan we de gevangenis in.

  De politiek luistert al decennia niet meer naar het volk alleen al dat ene grot EU waar we nu de allende van hebben is daar en mooi voorbeeld van.

  Wij leven in en vrij land met vrijheid van menings uiting en we zijn tolerant.

  Iemand onderwerpen aan de islam is niet de vrijheid die wij na streven en toch gebeurt het.
  Iemand die mond snoeren om dat deze tegen de islam is is geen vrijheid van meningsuiting en toch gebeurt het.
  In Duitsland worden 100derden vrouwen misbruikt tijdens nieuwjaar en niemand grijpt in. Over tolerant gesproken.

  De islam en daarmee de aanhangers van die zelfde islam horen niet thuis in Europa. De overheid wil niks doen en helaas wij mogen niks doen. En toch het probleem oplossen vraagt om aanpak via de burger. Alleen dan kunnen we het probleem oplossen. Ik wil geenszins aanzetten tot geweld maar er zou wel meer begrip voor moeten komen zolang de politiek niks doet.

  • Ron

   Ik snap het verhaal maar de Duitse bevolking zal er zelf iets aan moeten doen.
   Klagen of excuses zoeken helpt niet.

   Dan is de enige manier om de huidige ellende te voorkomen dat de Duitsers hun eigen regering verdrijven en vervolgens alle EU verdragen van na 1973 opzegt, en tevens de legitimiteit van het europarlement en europese autoriteiten niet meer erkent.
   Simpel gezegd: het EU lidmaatschap opzeggen.

   Dan kan vervolgens de grondwet worden teruggebracht naar de versie van 1950 of zo, ver voor de tijd van het verdrag van Straatsburg (1975), met als aanpassing dat mensen zichzelf mogen verdedigen met wapens.

 2. kleinigheidjehoujealtijd

  Vergeet niet dat de Duitsers, sinds WW2 (EN WW1, opgezet door Rothschild’s) worden geregeerd door usa, uk en frankrijk (verdienen geen hoofdletters).
  Duitsland heeft niks meer te zeggen, alles wordt gedirigeerd door deze.
  Alle goud van Duitsland is in usa ter bewaring, dus macht in usa.
  usa neemt geen vluchtelingen op, tuurlijk niet, Europa moet gedestabiliseerd worden, niet usa..
  Putin, stay with us….
  Ja beste Duitsers, neem het heft in eigen hand, want zo kan het niet verder.

 3. Je hebt gelijk Bart, nagenoeg het hele volk in Europa is dubbel verslagen, eerst door hun overheid en nu door de indringers.

 4. Robby E.

  Vond je ’t te erg mijn reactie Bart, of bezijden de waarheid?

 5. Een van de grote problemen is het feit dat de afgelopen 30-40 jaar in ieder geval in NL mensen zoveel mogelijk individualistisch gemaakt zijn (hoort bij het Plan), zodat het bijna onmogelijk is om ons te organiseren.
  Probeer maar eens 100 man bij elkaar te krijgen die allen eensgezind er op los gaan! Lukt je niet! Iedere asielparasiet heeft een moderne gsm en staat in verbinding met anderen parasieten en/of groepen.
  Ons enige antwoord kan zijn, om zo snel mogelijk te gaan organiseren zodat we klaar staan met een groep voor als het uit de hand loopt in NL!
  Begin in je eigen buurt, dat is het beste.
  http://depatriotten.weebly.com

 6. ron

  telefoons zijn te blokkeren dat is het probleem niet. Ook dat we individualistisch zijn geloof ik niet zo. Het grootste probleem is dat als ik zie dat iemand en vrouw lastig valt of erger en ik haar ga helpen de dader zich in de slachtoffer rol manoeuvreert. Feitelijk zie je dat nu in Duitsland ook, de daders worden zielig genoemd want asielzoeker. Als ik zo iemand het licht uit de ogen mep ga ik de bak in. Maar misschien moet er inderdaad eerst iets ergs gebeuren. Helaas krijgen we de slachtoffers niet terug.

 7. Hij die u de spiegel voor houdt

  Het is misschien rot om te zeggen maar als ik denk aan wat de duitsers de mensheid heeft aangedaan gedurende de 2de wereldoorlog Enz. enz. Het laat onverlet dat er een ernstig probleem is dat niet alleen het sociale leven ontwricht maar ook de economieën van alle west-europese landen. Het onderwerp is: Alleen een verslagenvolk laat zijn vrouwen verkrachten. Dat lijkt mij een verkeerde titel. Iedereen weet inmiddels dat door de politieke manipulatie de gewone mensen daarvan het slachtoffer zijn geworden. De vrouwen werden zelfs verkracht. Met “dank” aan Merckel en ander tuig. De titel van het artikel had moeten zijn: Europese leiders leveren Europa uit aan de Saudi Arabische heersers voor een vette bankrekening.

 8. Ruud Borgmeester

  Ron, daar zeg je iets van groot belang. “Als ik zo iemand het licht uit de ogen mep ga ik de bak in”

  Regering heeft voorkennis, immers politiekorpsen hebben de instructie ‘incidenten’ stil te houden, en nationaliteit daders niet te registreren.
  Zoals in o.a. Geldermalsen is gebeurd; zeg je iets, dat de robocops niet bevalt – volgt aanhouding, verbalisering en zonodig (geweldadige) arrestatie, intimidatie/mishandeling, hechtenis en dus vervolging. De daders daarentegen worden bij regel gauw vrijgelaten, als ze al gearresteerd worden.

  Hier is het (in het Duits) goed samengevat:
  Wer steuert die Flüchtlingsinvasion:
  https://www.youtube.com/watch?v=BzWoYQxj54E
  Die Drahtzieher der Flüchtlingsinvasion im Detail:
  https://www.youtube.com/watch?v=yZzYfH1vpto

  Verantwoordelijk ambtenaren plegen ambtsmisdrijf, en zijn schuldig aan racisme alsmede landverraad.
  Het verraad gaat van laag tot de hoogste autoriteiten:
  http://www.infowars.com/goldman-sachs-boss-bilderberg-member-peter-sutherland-europe-needs-more-refugees-from-africa-syria/

  Dit project is bekend onder de naam ‘Project Syndicate’. Rassenleer, democide op de Europese bevolking.

  Het associatieverdrag met de Ukraïne is onderdeel van hetzelfde spel. Zulke verdragen zijn omvangrijke pakketen die wederzijds bindend zijn. In het geheim bekokstoofd. Zo worden de parlementen omzeild.
  Zonder uitzondering ten favoure van de roofkapitalisten, ten koste van de belastingbetalers.
  Reken maar dat ook deze rassenleer geintegreerd is in het verdrag met de Ukraine – immers de EUSSR gebruikt al zeer voorbarig de geplande exodus om de politieke Unie stealth door te drukken.
  Ook wordt deze geplande exodus gebruikt om de politiestaat te perfectioneren. Zeker ook onder deel van het verdrag met de fascistische, door stelende oligarchen geleide, bankroete en eigen burgers martelende Kiev-bende.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.