Ministerie Buitenlandse Zaken ondersteunt met miljoenen terrorisme in Syrië

dec 19, 2015 by

Ministerie Buitenlandse Zaken ondersteunt met miljoenen terrorisme in Syrië

Het buitenlands beleid van de Nederlandse regering is altijd al vooral niet in het belang van de eigen bevolking, maar heeft daarbij ook nog vaak sinistere kanten. Minister Koenders van Buitenlandse Zaken heeft begin december besloten om 4 miljoen euro te schenken aan de organisatie White Helmets, wat volgens de eigen berichten reddingswerkers in Syrië zijn. Maar wat blijkt nu; ze zijn gelieerd aan de terroristische organisatie Jabat al Nusra.

Nederland leverde in december 2014 al een bijdrage van 1 miljoen euro aan het White Helmets programma. Het programma is naar eigen schrijven zeer succesvol. Maar nog in het zelfde bericht komt de aap over de organisatie al uit de mouw. “Wij blijven het Syrische regime en de Russen aanspreken op deze onnodige en onacceptabele aanvallen op burgers.” Het zijn dus geen onafhankelijke reddingswerkers zonder politieke boodschap, zoals je wel zou mogen verwachten.

Veel ernstiger dan politieke verhalen is dat de organisatie White Helmets nauw samenwerkt met de islamitische, terroristische Jabat al Nusra, de versie van Al Qaeda in Syrië. De organisatie White Helmets is ooit begonnen als de Syrian Civil Defense en werd opgericht door het Verenigde Koninkrijk en de V.S.A. in 2013. Ze worden aan George Soros gelinkt middels het PR bedrijf Purpose Inc, dat samen met Soros openlijk oproept tot Westers ingrijpen in Syrië tegen Assad.

Opmerkelijk is dat White Helmets eerder dit jaar een mislukte poging deed om met genepte berichten en foto’s de Russen burgerdoden in de schoenen te schuiven. De foto’s die op twitter verschenen om dit te ondersteunen werden snel ontkracht als namaak en deden de geloofwaardigheid van de organisatie weinig goed. Het bracht daarbij het belangrijke nevendoel dat men heeft aan het licht.

Eerder berichten we hier op de Vrije Tribune al over de oorlogsplannen van de oligarch George Soros. Ook was wel bekend dat de deze internationale filantroop op veel plekken een vinger in de pap heeft zitten, zeker ook bij bestuurders die vanuit Nederland komen. Het lijkt er dus op dat er dankzij deze tussenpersoon geld aan terrorisme is gegeven. Nederlands belastinggeld wel te verstaan.

2 Comments

 1. Peter

  De EU (dus ook wij) steunt met veel geld moordregimes als Eritrea en Somalie en Turkije!!

 2. Richard Groen

  Behalve geld, ook hulp dmv. propaganda, diplomatiek en politiek het pad effenen.
  Op kosten van de burgers zit de Nederlandse regering tot over z’n oren in de permantente oorlog. Bekend als ‘The Long War’.

  Ons belastinggeld wordt o.a. gestoken in het R2P Institute. (‘Right 2 Protect’, euphemisme voor oorlogen ontkenen op valse gronden – een vehikel van de oorlogsmisdadiger en thans gesubsidieerde miljardair Soros).

  The Global Center for the Responsibility to Protect.
  Dit vehikel van Soros wordt gesponsord door o.a. Australia, Belgium, Canada,
  the Netherlands,
  Norway, Rwanda and the U.K. – more: http://kleinonline.wnd.com/2012/11/02/obamas-benghazi-investigator-tied-to-libya-bombing-globalist-doctrine-used-to-depose-gaddafis-regime/#sthash.EDA0Gs8z.dpuf

  Voor een land met een fout oorlogsverleden eigenlijk niet eens verwonderlijk. http://www.independent.co.uk/news/world/colonial-atrocities-explode-myth-of-dutch-tolerance-1439153.html
  http://www.pensioenactivist.nl/genocide-agenda-21-vanuit-nazi-nederland/

  Nog altijd is ons land een grote wapenexporteur. Schiphol heeft een zone waar Nederlands recht niet van toepassing is.

  Missie VN staat haaks op taak nationale overheid, en dus taak ministers. De VN is bezig de (communistische) VN-Heilstaat te vervolmaken. Dat staat haaks op het vertegenwoordigen van de burgers. Koenders pleegt hoogverraad.
  Koenders is VN-NAVO topman tegen de Malinese bevolking en werkt voor deze fascistische organisatie. Net als Ploumen – boegbeeld OESO.
  De Kamer laat dat allemaal lopen. Trouw gezworen aan? (iig. niet het Ned. volk).
  Zie hier hoe Koeders ook nog ons geld stuurt naar subversieve media manipulatie ter ondersteuning van terrorisme in Rusland.
  http://deazijnpisser.blogspot.nl/2015/07/koenders-van-ijdelheid-knettergek.html

  Ook de migrantenstromen vormen wapen in handen van de globalisten. Zo sturen ze hun doodseskaders tussen de migranten verstopt van Syrië en Irak naar de EU. De reeks terreuraanslagen in Parijs dit jaar – allemaal door in kampen in het M.O. gedrillde moordcommando’s – zijn nog maar het begin van deze PSYOPS, bedoeld in 1e instantie om onze vrijheden en rechten af te pakken. De EU omvormen tot een politiestaat. En met het klimaat kapstok TTIP stealth binnen te fietsen, incl. ISDS, internetcensuur, crowd control; het hele pakket.
  Dat promoot Koenders n.b. op onze kosten – en verpakt in een tsunami van leugens. Voor waar terreur!

  In het verlengde hiervan, de terreur in de vorm van democide en leugens daaromtrent:

  De migrantenstroom heeft nauwelijks iets te maken met humanitaire barmhartigheid. Integendeel!
  http://www.breitbart.com/london/2015/09/18/nigel-farage-for-breitbart-the-eu-juggernaut-uses-the-migrant-crisis-to-expand-powers/
  William Engdahl:
  http://www.statusquo-news.de/950-millionen-migranten-wiener-rechtsanwaeltin-ueber-koordinierte-invasion-und-meinungsterror/
  Citaat:
  “Laut Professor Gunnar Heinsohn vom Militärdemographischen Institut des NATO Defense College werden bis zum Jahr 2050 alleine aus Afrika und dem Nahen Osten 950 Millionen Einwanderer nach Europa kommen.”

  De Weense advocaat Dr. Eva Maria Barki, Hongaarse nieuwsportaal Magyar IDOK een interview 10 december 2015: “… bewust voorbereid en goed gecoördineerde invasie 2050 worden verwacht Müsse dat tot 950 miljoen mensen komen naar Europa.”
  http://www.statusquo-news.de/950-millionen-migranten-wiener-rechtsanwaeltin-ueber-koordinierte-invasion-und-meinungsterror/

  Kijk hier hoe Soros bezig is een leger asieladvocaten op de been te brengen.
  (à €250 per uur).
  Obscene winsten, op onze kosten.
  Plus monopolie op de kampen, begeleiding, scholing, de hele keten.
  Soros leeft op subsidies, met z’n duistere ngo’s en denktanks.
  Hij heeft al bepaald dat de EU landen jaarlijks €15.000 in deze mensen moeten steken. Het mag ze aan niets ontbreken. Huisvesting, voeding, gezondheidszorg, scholing, begeleiding, zakgeld, vakantiegeld, vaste banen, alles.

  Sorosʼ »Migrationsanwalt« im Stab der Open Society Justice Initiative ist Simon Cox.
  Der Londoner Jurist »entwickelt, managt und nutzt juristische Strategien und Projekte, um die Rechte internationaler Migranten weltweit zu fördern.
  Er arbeitet eng mit der International Migration Initiative der Open Society zusammen.«

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/friederike-beck/wie-das-big-money-die-migrationskorridore-nach-europa-steuert-teil-i-die-international-migration.html
  https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09

  Bekijk deze video eens helemaal. En zie ook hoe de media bewust montages hebben gemaakt om afschuw (tegen Nederlanders) te bewerkstellligen. Eindeloos blijven herhalen. Deze video laat zien dat alles ordelijk verliep …. tot de ME met 3 gepanserde arrestatiewagens door de meute ging rijden.
  En ME op rij werden opgesteld tussen de hekken en de meute, uitdagend eerst, en toen cammando ‘charge’ kregen, en met gummi knuppels op de mensen gingen slaan.

  De leugenmedia heeft dat allemaal gecensureerd.

  Geen commentaar, dat de gemeentes worden gepiepeld door de terreur van de Staat. Al die raadvergaderingen zijn een farce. Immers, op regeringsniveau zijn de besluiten al in beton gegoten.
  Politiek valt niet te winnen van het fascisme. Mensen worden gedwongen de staat en haar collaborateurs juridisch te vervolgen; t/m het EVRM. Leuk is dat natuurlijk niet, ook niet makkelijk. Immers geld en macht wint (meestal).

  Het land is gecorrumpeerd van binnenuit. Ook een wapen in het oorlogsbedrijf.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.