Geforceerde migratiecrisis als oorlogswapen

okt 29, 2015 by

Geforceerde migratiecrisis als oorlogswapen

Precies een maand geleden schreven we dat de migrantencrisis waarschijnlijk niet spontaan is ontstaan maar deel uitmaakt van een uitgekiende strategie om Europa te betrekken bij het Syrische conflict. Sindsdien hebben mensen via sociale media zich hierin verdiept en daaruit is onder andere naar voren gekomen dat de studie naar ‘strategic engineered migration’ (strategisch gecreëerde migratie) als oorlogswapen een serieus onderwerp binnen de academische wereld, althans in Amerika.

In 1999 schreef professor Martha Minow van Havard Law School naar aanleiding van de Kosovo-crisis dat de aard van de oorlogvoering is veranderd – de vluchtelingen zijn de oorlog geworden. Daarmee wilde zij aangeven dat de Kosovaars-Albanese vluchtelingen in 1999 werden gebruikt als ‘wapen’ om de wereldopinie zich tegen de toenmalige Servische president Milosevic te laten keren en een militaire interventie te rechtvaardigen.

Sindsdien is er een groeiende interesse in dit ‘onconventionele wapen’. In 2008 publiceerde Kelly Greenhill, research fellow aan het International Security Program van Harvard University, een artikel in het tijdschrift Civil Wars (Vol. 10, No. 1 March 2008) over migratie als oorlogswapen. Hierin komen een aantal interessante concepten naar voren, zoals deze:

Strategic engineered migration (strategisch gecreëerde migratie): in- or out-migrations that are deliberately induced or manipulated by state or non-state actors, in ways designed to augment, reduce, or change the composition of the population residing within a particular territory, for political or military ends.

Blijkbaar bestaan er dus strategische operaties om via migratie de bevolkingssamenstelling te veranderen voor politieke (en militaire) doeleinden. We horen hier echter nooit wat over in de mainstream media, terwijl dit wezenlijk van belang is, met name als migranten snel het staatsburgerschap kunnen verwerven en daarmee ook politieke rechten krijgen.

Greenhill gaat verder in op de mogelijkheden en instrumenten om een migratiecrisis te veroorzaken:

The instruments employed in producing engineered migrations run the gamut from threats and the use of military force, through the promise of inducements and financial incentives, to simple opening of normally sealed borders [vetje door de redactie].

Dit arsenaal aan instrumenten heeft ook betrekking op de huidige migrantencrisis. In Juli van dit jaar werd de VN-voedselhulp aan Syrische vluchtelingen ingekort. Verder werden de migranten gelokt door de ‘uitnodiging’ van Merkel en het feit dat de Grieken en Turken niets doen om de grens te bewaken. Zij hebben daar allebei hun eigen redenen voor, maar dat nogmaals laat zien dat migranten kunnen worden ingezet als wapen voor hun eigen vete met Duitsland.

Minow en Greenhill waren allerminst de eersten die zich daarmee bezighielden. De pioniers op dit gebied waren politicoloog Myron Weiner en demograaf Michael Teitelbaum, die zich al sinds de jaren 1980 daar al op toelegden. Zij onderscheidden vier vormen van ‘strategic engineered migration’:

 1. Onteigenend: dat wil zeggen het onteigenen van gebied of bezittingen van groepen die een gevaar vormen voor de etnisch-politieke of economische dominantie. Doorgaans wordt daar etnische zuivering mee bedoeld.
 2. Exporterend: dat wil zeggen het uitwijzen van mensen om de politieke positie in het thuisland te versterken. Dat kan door het uitwijzen van politieke dissidenten of oproerige tegenstanders.
 3. Gemilitariseerd: het scheppen van migratiestromen tijdens een militair conflict om de tegenstander een militair nadeel te verschaffen, zoals het voeden van vluchtelingen of het ontregelen van militair verkeer over de weg.
 4. Dwingend: migratiestromingen worden gebruikt als een instrument van buitenlands beleid om politieke meningsvorming te veranderen of de tegenstander op kosten te jagen.

De Kosovo-crisis van 1999 valt onder de laatste noemer en de huidige migrantencrisis ook. Er is echter ook een risico-strategie verbonden aan dit instrument. Een migrantencrisis kan namelijk zodanig uit de hand lopen dat de uitstroom te groot wordt en op haar beurt weer een bevriend land kan destabiliseren. Zo is de positie van NAVO-marionet Merkel wankel geworden door de migrantencrisis.

Voor wat betret de huidige migrantencrisis is er meer dan het oog reikt. Soms vinden we in de reguliere media aanwijzingen dat er opzet in het spel is, zoals bij de ontdekking van een voorgedrukt gidsje met plattegrond en telefoonnumers voor Arabisch sprekende migranten om illegaal naar Duitsland te kunnen reizen. De rol van ‘non-state actors’ bij de ‘ strategic engineered migration’ is zeker een nadere studie waard.

8 Comments

 1. pvh

  Politieke machthebbers schuwen geen enkel middel.
  Maar zijn wij zo dom, dat we ons toch laten gebruiken, of zijn zij zo slim?

 2. max229

  Hoe en waarom schep je een vluchtelingen stroom

  Social Engineering 101: How to Make a Refugee Crisis

  First appeared: http://journal-neo.org/2015/09/13/social-engineering-101-how-to-make-a-refugee-crisis/

 3. max229

  http://www.globalresearch.ca/latest-news-and-top-stories/page/2

  ISIS Leaders Arrested by Iraqi Forces Confess to Receiving Intelligence and Logistical Support from US

  Vele websites zijn door NSA geblokkeerd.

 4. de^mol

  “Het Sky News artikel vermeldt 2 websites: ‘Welcome to the EU’ en ‘Watch The Med’. Wij deden onderzoek naar de mensen achter de websites en hebben het volgende gevonden”:
  https://themolesite.wordpress.com/nl-migrants-to-europe-is-a-setup

 5. Ruud Borgmeester

  de blog heeft sinds okt. niet veel bezoekers getrokken. Toch prima blog!
  Ondertussen is de (geplande) exodus goed opgang.
  Er blijkt nog veel meer (dwang) achter te steken.

  Soros dwingt deze rassenleer af. Zo heeft hij onlangs het Europese migratiebeleid herschreven. ‘Operatie Sydicate’: https://www.project-syndicate.org/commentary/rebuilding-refugee-asylum-system-by-george-soros-2015-09

  vanuit N-Europa wordt deze fascist ingezet om rassenleer stealth te promoten onder mom van progressief denken en het communistische utopia van perfect gezagsgetrouwe wereldburgers zonder enig verschil noch onderscheid.

  Barbara Spectre’s pleidooi voor rassenleer;
  de gedwongen vermenging van de Europeanen; heil de multicuturele samenleving https://www.youtube.com/watch?v=ROGnoNJc6Nw

  Europa moet bevolkt worden door sub-ras
  gedocumenteerd met beleidsstukken en geo-politieke geschiedschrijving: http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9998:europa-moet-bevolkt-worden-door-sub-ras-het-bewijs&catid=53:blijvend-actueel&Itemid=71

  Deze rassenleer is het hart van de Migratie politiek van de Verenigde Nazi’s:
  “Immigration” and the Global Elite Part1: The UN Plan for Global Migration

  [See Trading U.S. Rights for UN Rules] The mainstream media didn’t tell us. So when the The Global Commission on International Migration was launched by the United Nations Secretary-General and a number of governments on December 9, 2003, few saw the red lights.[5]

  The UN Declaration on Human Rights illustrates this manipulative language well
  https://timesofthesigns.wordpress.com/2008/10/01/immigration-and-the-global-elite/

  Een kijktip, voor wie nog in sprookjes (blijven) geloven: http://www.breitbart.com/london/2015/09/18/nigel-farage-for-breitbart-the-eu-juggernaut-uses-the-migrant-crisis-to-expand-powers/

  Degelijke documentaire, vol gedocumenteerde feiten:
  ‘THE NAZIS and FASCISTS who founded the THE EU and their influence today’ https://www.youtube.com/watch?v=7Nf5KeC4dAs

  De migrantenstroom heeft nauwelijks iets te maken met humanitaire barmhartigheid. Integendeel!
  http://www.breitbart.com/london/2015/09/18/nigel-farage-for-breitbart-the-eu-juggernaut-uses-the-migrant-crisis-to-expand-powers/

  William Engdahl:
  http://www.statusquo-news.de/950-millionen-migranten-wiener-rechtsanwaeltin-ueber-koordinierte-invasion-und-meinungsterror/
  Citaat:
  “Laut Professor Gunnar Heinsohn vom Militärdemographischen Institut des NATO Defense College werden bis zum Jahr 2050 alleine aus Afrika und dem Nahen Osten 950 Millionen Einwanderer nach Europa kommen.”

  De Weense advocaat Dr. Eva Maria Barki, Hongaarse nieuwsportaal Magyar IDOK een interview 10 december 2015:
  “… bewust voorbereid en goed gecoördineerde invasie 2050 worden verwacht Müsse dat tot 950 miljoen mensen komen naar Europa.”
  http://www.statusquo-news.de/950-millionen-migranten-wiener-rechtsanwaeltin-ueber-koordinierte-invasion-und-meinungsterror/

  Net als de kleurenrevoluties, Arabische Lente, coup in Kiev, Balkanoorlog, is ook deze exodus gedirigeerd mbv. de ‘sociale’ media:
  “Facebook, WhatsApp and Viber light way to Europe for Syrian refugees

  Migrants fleeing the embattled country use social media and smartphones to plan and document their journeys, find hotel rooms and ease through bureaucracy
  http://www.timesofisrael.com/facebook-whatsapp-and-viber-light-way-to-europe-for-syrian-refugees/

  When their boat ran into trouble at sea, al Beni said he and his friends called the Greek coast guard on their cell phone.

  “We have all of their numbers. We have GPS in our cell phones.
  We send them in WhatsApp and they come and save us,” he explained,
  referring to the popular phone messaging app.
  “Everything we need,” al Beni said, was being shared on Facebook, Twitter, WhatsApp and Viber. http://edition.cnn.com/2015/09/10/europe/migrant-facebook-refugees/index.html

  De verstikkende corruptie van media in het Westen:
  http://www.constantinereport.com/cia-infiltrated-german-media-rt/

  1 en ander in tal van zeer gedegen docu video’s samengevat; echter allen van over de grens. Kennlijk zijn wij hier collectief zo blind, dat wij niet opmerken wat over de grens al lang duidelijk is geworden.

  Enkele kijktips:
  1. Migrant Crisis and Invasion of Europe Exposed
  The Great Thing About the Migrant Crisis https://www.youtube.com/watch?v=hL-vFNzOA0c&feature=player_embedded
  2. The Invasion of Europe https://www.youtube.com/watch?v=rIcltV7r-nM&feature=player_embedded
  3. The Planned Invasion of Europe 2015 Has Begun
  https://www.youtube.com/watch?v=-Z81Wcg6OAY&feature=player_embedded
  4. INVASION TO EUROPE, THAT GERMAN TV. DON’T WANT TO SHOW! MIGRANT CRISIS 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Ls_iQusP9BY&feature=player_embedded
  5. REVEALED SOROS ADMITS HE IS BEHIND MUSLIM MIGRANT INVASION OF EUROPE
  The Most Disturbing Video on the Islamic Invasion of Europe You’ll Ever See https://www.youtube.com/watch?v=hL-vFNzOA0c&feature=player_embedded
  6. Kevin MacDonald, Tim Murdock & John Friend – Invasion of Europe
  John Friend is an independent blogger and journalist who maintains The Realist Report, https://www.youtube.com/watch?v=1JRrbwi3xfM&feature=player_embedded
  7. Muslim Invasion Of Europe
  Demographics about the world takeover by Muslims.
  https://www.youtube.com/watch?v=pKcMM_uyFHM&feature=player_embedded
  8 “Refugee” Invasion is European Suicide
  https://www.youtube.com/watch?v=I2eITTAaNKo&feature=player_embedded
  9. MASSIVE MUSLIM REFUGEE INVASION OF EUROPE
  https://www.youtube.com/watch?v=cDT1z6GWc1w&feature=player_embedded

  Als je het waagt deze rassenleer aan de kaak te stellen krijg je met de sterke (gewapende) arm van onze overheden te maken. Ref. Geldermalen.
  Het is ook beleid; om onderbouwde weerstand te brandmerken met labels als racist, Hiltler, nazí, xenofoob, niet progressief, terrorist.
  Waar gaat dit eindigen? laat zich raden.

 6. Florac Bosch (@FloracBosch)

  Super bond EU en Turkse Islamitische Maffia!

  Turkije financiert IS door hun olie te kopen, ontvangt 3 miljard euro van de EU, krijgt visa vrijheid en geniet bescherming van NATO. Erdogan chanteert de EU, wil nog veel meer geld, en lidmaatschap, zo niet, dan gaan alle illegalen naar de EU.
  De EU snoerde Erdogan niet de mond, i.p.v. dat buigen ze nog dieper dan dat Obama buigt voor de koning van Saoudi Arabië.
  Dictator Erdogan wil de grensstrook controleren middels met zijn bondgenoten Al Nusra, Al Qaeda en ISIS. Chaos is onderhandelingsmacht voor Turkije om zijn doelen te bereiken in zwakke Europa! IS en al die Al Qaeda fracties wapens leveren, de Koerden uit moorden en dat is onze “bondgenoot”!?

  Turkije, een islamitisch land dat ISIS, AL-Qaeda steunt en Koerden geen bestaansrecht geeft, wordt opeens een grote bondgenoot van EU!!

  Europa kan nu niet anders dan buigen voor Turkse neo- Ottomaanse bendes die al-Qaida, al-Nusra, al-Islamiyah, Hamas, en ISIS steunen…
  ISIS, dat via Turkije vrijelijk kon opereren, zou wel eens de katalysator kunnen zijn voor veranderende inzichten. De toekomst van het Midden-Oosten zou er daarom een kunnen worden van de meest vreemde bondgenootschappen om erger te voorkomen.
  Europa dat juist afstevent op dat erger door de gevaren opzettelijk te negeren, glijdt ondertussen af richting vroege middeleeuwen.

  Langzamerhand neemt de islam van de Turken de overhand hier in Europa. Zodra zij een meerderheid vormen hebben wij niets meer te vertellen. Dit is te danken aan Merkel, Juncker en consorten. Jullie hebben Europa verkocht achter de rug van de burgers om. Ondanks de kloof tussen beschaving en barbarij, ontkent deze zelfhatende westerse elite dat juist de culturele armoede van de moslimwereld haar onderworpenen tot wanhoop drijft. Van EU-Juncker tot PvdA-Samsom propageert men de leugen dat ‘discriminatie’—of eigenlijk: de discriminerende nepmoslims in moordende monsters zou veranderen.
  Tot slot worden de toetredingsonderhandelingen voor Turkije tot de EU nieuw leven ingeblazen en dan heeft de ISIS ook gelijk vrij toegang tot de EU. In ruil worden de Afpers gesprekken versneld over visa vrij reizen van Turken in de EU. Europa heeft z,n welvaart en zelfstandigheid verkocht! Wat een armoede letterlijk en figuurlijk gaan we tegemoet. EU=stelletje klunzen bij elkaar!

  Merkel en haar Brusselse vrienden zien elke vorm van kritiek op de islam in Europa als een vorm van mentale ziekte.
  De Europese oude gardes verwerpen iedere vorm van kritiek op de islam… Ze importeren nog meer moslims die in groeiende aantallen in Europa komen wonen.
  EU leiders zeggen dat al wie niet akkoord gaat met de massa-integratie de vrijheid heeft om Duitsland te verlaten. De eigen bevolking wordt dus niet alleen aan haar lot overgelaten, maar ook tot tweederangsburgers gedegradeerd. Wie vreest dat Duitsland, en bij uitbreiding heel West-Europa, een complete gedaanteverwisseling zal ondergaan, krijgt de raad ‘op te rotten’.
  Islamitische vrouwenhaat begint al vroeg: „Wanneer een jongen wordt geboren, verheugt de familie zich; wanneer een meisje wordt geboren, rouwt het hele gezin.” Volgens psychoanalyticus Lloyd De Mause ligt de oorzaak van islamitisch terrorisme zeker niet in falende westerse buitenlandpolitiek, maar in extreem gewelddadige kindermishandeling door de families van de moslimterroristen:
  „Families die de meeste terroristen produceren zijn de meest gewelddadige vrouwenhaters; in Afganistan, bijvoorbeeld, kunnen meisjes geen scholen bezoeken en worden vrouwen die een baan proberen te hebben, of die ‘met trots’ over straat lopen, doodgeschoten.”5
  Het is geen wonder dat zulke vernederde vrouwen hun eigen ellende weer op hun kinderen afreageren, met name hun zoontjes. Waarom zou een 20-jarige moslimman anders zijn eigen moeder onthoofden? „Gezien vanuit een psychologisch en antropologisch standpunt moeten we ons afvragen wat voor cultuur menselijke bommen en massamoordenaars voortbrengt, en die wraak door vernedering stimuleert?” 
  De Kameel van Mekka!

  Alles wijst erop dat islam een cultuur herbergt die vrouwen en kinderen haat en die het leven zelve veracht. Uitgerekend deze cultuur willen zogenaamd ‘fatsoenlijke’ bestuurders door heel Europa verspreiden. Het Arabische Paard van Troje, Kameel van Mekka” brengt ons niets anders dan de onomkeerbare verwoesting van onze beschaving.
  Westerlingen die hun toekomst willen behouden, hoeven zich niet langer ongestraft door naïevelingen van discriminatie en vreemdelingenhaat te laten betichten.

  Bezorgde en angstige burgers die niet langer door hun eigen leiders worden gesteund en vertegenwoordigd, raken gefrustreerd.
  De EU- leiders sluiten een Afpers- overeenkomst met de Turkse Neo-Ottomannen maar wel veel meer Turken en betalen daar ook nog miljarden voor aan de Turken. De Overeenkomst is dus letterlijk Vrij reizen naar de EU met geld op zak van de EU. Nu vliegen dagelijks de miljarden de burgers om de oren.
  Die naïevelingen zijn lafaards die hopen dat de zondvloed ná hen komt, zodat ze zelf niet meer voor de vrijheid van het Westen hoeven vechten. Het is tijd voor een wisseling van de wacht.

  Europeanen mogen nog steeds stemmen, maar ze zijn beroofd van de meeste van hun invloed: alle grote politieke besluiten worden achter gesloten deuren genomen door technocraten en beroepspolitici, die als anti- Europees bende aan het werk zijn!!

  Op een verraderlijke wijze waarop Miljoenen moslims Europa binnenstromen, zal de nachtmerrie alleen maar versterken. Europeanen moeten machteloos toezien hoe hun leiders spreken en handelen alsof ze zich niet bewust zijn van wat er aan de hand is.
  Oude garde heeft ook nooit de illegalen uitgezet!? Illegale moslimmigranten zullen net zo lang leven van uitkeringen tot de verzorgingsstaat bankroet gaat.
  De toestroom van Islamitische migranten houdt niet op. Ze komen via Turkije. Meesten van hen komen nog steeds aan vanuit Noord-Afrika. Georganiseerd krijgen ze in Turkije een valse Syrische of Irakese passport!!
  De nieuwkomers – Valse migranten uit Islamitische wereld – die Europa binnenvallen, zijn anti-Europees, ze zijn de Salafisten!!. Deze moslims willen juist de Europa bezetten!!, Ze gedragen zich zoals de moslims meestal doen in de islamitische wereld: ze vallen christenen lastig en vallen vrouwen aan. Ze voelen zich als nieuwe bezetters…

  Gecamoufleerde moslim invasie en Bezetting!!

  Het blijft toch een super wrede criminele organisatie waarbij iedereen spontaan op jihad kan gaan omdat het boek dat voorschrijft.
  De gezaghebbende imam Sheikh Muhammad Ayed heeft onlangs in een toespraak in de Al-Aqsa moskee in Jeruzalem gezegd dat de enorme aantallen moslim migranten ‘de landen in Europa zullen veroveren… Spoedig zullen wij hen met Allahs hulp onder de voet lopen. Want of ze het nu willen of niet, de Amerikanen, Italianen, Duitsers en Fransen zullen gedwongen worden ‘vluchtelingen’ op te nemen. Wij zullen hen snel inzetten voor het komende Kalifaat.’….‘We zullen hen vruchtbaarheid geven! Wij zullen kinderen bij hun voortbrengen, omdat wij hun landen zullen veroveren!… En dan zullen wij tegen hen zeggen: stuur onze zonen, anders sturen wij onze legers naar jullie toe.’
  Europa heeft zeer zwakke leiders, ze werken voor dictator Erdogan! Dit is natuurlijk een schande. Erdogan wilt juist via de massa migratie EU domineren.
  Wat een verrijking toch: nog meer islam in Europa, nog meer vrede. En dadelijk nog eens 180 miljoen Turkssprekende islam-aanhangers extra. Kijk, dat zet pas zoden aan de dijk: De heersende politieke elite, met Merkel en Juncker voorop, heeft bloed aan haar handen. Bloed van de vele onschuldige slachtoffers van moslimterreur, die zich – door de ongecontroleerde instroom van een paar echte vluchtelingen en veel profiteurs en jihadi’s – tot in onze eigen steden heeft genesteld. Na iedere aanslag haasten politici zich om van op hun ivoren toren uit te roepen dat dit alweer niets met de echte islam had te maken. Dat waren criminelen en moordenaars die ‘de religie van de vrede’ hadden ‘gekaapt’. Ook Obama, die de islam in zijn hart heeft gesloten, doet hetzelfde. Van hem moeten we dan ook geen heil verwachten in de strijd tegen Islamitische Staat en islamisering.
  Het is nu duidelijk dat de Islam het voor het zeggen heeft, en dat de EU volkomen machteloos is tegen het grote Islam gevaar wat ons boven het hoofd hangt.

  EUROPA IN GROTE GEVAAR.. TURKEN KRIJGEN OPEENS VRIJE TOEGANG NAAR EUROPA!!

  Turken willen de vluchtelingenstroom (crisis) gebruiken om hele Europa binnen te vallen…Georganiseerde Moslims die al binnen zijn proberen grip te krijgen op de moslims die als vluchteling binnenstromen. Door de schuld van Merkel, Juncker, Hollande, Mogherini, Verhofstadt, Timmermans… heeft Europa een tot op heden ongekend soort geweld geïmporteerd: nog meer agressieve moslims voegen ze zich aan e bestaande Turken en Arabieren binnen Europa!.

  Het verspreiden van extremistisch gedachtegoed onder het mom van godsdienstvrijheid is natuurlijk schering en inslag in de islam. De noodzaak om extremistische moskeeën te verbieden (ofwel sluiten) dient zich aan, zeker nu het percentage moslims in Europa zich ontwikkelt in de richting van de kritische grens, over de hoogte waarvan we nog lang kunnen kibbelen. Uiteindelijk gaat het om het verbieden van het verspreiden van dit intolerante gedachtegoed. Dat is lastig doordat het wijdverspreid is in de islamitische wereld en diep geworteld in het geloofsgoed. Soms lijkt het onschuldig, maar het laat zich – ook zonder haatpredikers – makkelijk verbinden met gewelddadig extremisme. Daar is geen directe oplossing voor.
  Saoedi Arabië en Turkije steken miljarden in de islamisering van het westen door de bouw moskeeën en het sturen van radicale imam’s.

  Turkije lid bij EU! Schandelijk…!

  Dit is erger, veel erger. Dit is een paard van Troje, maar dan met en doorzichtige wand.
  Merkel samen met de Erdogan, hebben ze EU al begraven! Verraderlijke bestuurders hebben de poorten van de westerse cultuur wijd opengezet voor een andere legermacht, de soldaten van allah. Het is afwachten totdat de islamitische bom barst. Zolang politici in binnen- en buitenland blijven wegkijken en de échte oorzaak bij naam weigeren te noemen, moeten we van deze beleidsmakers geen enkele hulp verwachten. Integendeel: zij laten de etterbuil die onze samenleving kapotmaakt gewoon verder woekeren. Geen enkele ‘religie’ ter wereld is de inspiratiebron van zoveel geweld, gruwel en onverdraagzaamheid. Na de herverkiezing van Erdogan heeft de Turkse regering laten weten dat ze in heel Europa gratis korans gaat verspreiden.
  De houding van de hedendaagse politieke elite is van de laagste en meest hypocriete soort.
  De media  collaboreren eveneens met die intolerante ideologie die de ondergang van het westen heeft gezworen. Dag na dag brengen zij een gekleurd en eenzijdig beeld van de islamitische migratie … al dat islamgeweld komt enkel en alleen voort uit blank racisme, islamofobie, sociale onrechtvaardigheid en uitsluiting van de derde en vierde generaties Moslims in europa! 

 7. Max

  Laten we ons geen illusies maken: Europa zal het slachtveld worden voor een grote oorlog tussen de islam en zijn vijanden!…https://zlj13051967.wordpress.com/2016/03/25/laten-we-ons-geen-illusies-maken-europa-zal-het-slachtveld-worden-voor-een-grote-oorlog-tussen-de-islam-en-zijn-vijanden/

 8. Florac Bosch (@FloracBosch)

  Verblijfsvergunningen, huizen, stemrechten, dubbel paspoorten en gratis uitkeringen!

  Uitlokking van honderden Miljoenen Moslims in Europa! Het opvangen en financieren van miljoenen Moslims in Europa voedt de islamitische invasie!

  EU leiders willen oneindig veel Moslims in Europa!

  DANKZIJ ZAKKENVULLERS VAN DE EU WORDT EUROPA TERUG GEWORPEN NAAR DE MIDDELEEUWEN.

  Gelieerd aan radicale islamitische groepen als Al Qaida, ISIS of de Moslimbroederschap, vormen de turken de macht achter de smokkelvluchtelingen. Turken verdienen miljarden euro’s dankzij het EU-beleid.

  Dagelijks stromen duizenden salafisten Europa in, deze moslims weten nu eenmaal dat Europa hun prooi is geworden! Het is puur instinctief…
  Miljoenen Moslims die Europa binnen stromen haten van Europese volkeren! Ze haten van Westerlingen al in hun eigen land. Ze haten onderweg en komen ze ook hatend binnen… Ze krijgen huizen en gratis uitkeringen in Europa, en na 50 jaar nog steeds haten ze van alles die Europeaan is!

  De nieuwe prooi van islamieten is in zicht!

  Tienduizenden Jihadisten van ISIS, Al-Nusra/Al-Qaeda, Hamas en MoslimBroeders worden in Turkije georganiseerd en naar Europa gestuurd…
  Jihadisten van ISIS, Al-Nusra/Al-Qaeda, Hamas en de Moslim Broederschap onder leiding van Turken zonder visum: terreur, chaos en burgeroorlog in Europa?

  EU leiders lokken burgeroorlogen uit met weigering huidige beleid te veranderen.
  85% van de 62 000.000 soennieten in Europa steunen de, door Turkije en Saoedi Arabië gesubsidieerde, gang van zaken in Turkije, Syrië, Libie, marokko, Pakistan en Irak. Dat het in Europa op termijn een gigantische puinhoop ontstaat is geen raadsel meer.

  Moslims die massaal Europa binnenlopen, noemen Europa een “Kafir land” of “kafier” (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Europese cultuur. Islamieten kiezen dus een “vijandland” als hun nieuwe broedplaats!
  Er wordt beweert dat moslims hoofdzakelijk voor vrijheid naar Europa komen! In praktijk is er een andere beeld te zien : ze komen massaal met hun hoofddoeken binnen en schreeuwen ze Allah Akbar!
  Het logo van de Moslimbroeder beeldt uit strijd om de islam met geweld over de hele wereld te verspreiden. Wie zich niet wil ‘bekeren’ tot deze bloeddorstige godsdienst, moet, kort gezegd, vermoord worden, omdat ‘de aarde van Allah is’. Bij opvolging van deze regel belandt men rechtstreeks een de ‘moslimhemel’.

  Verraad van binnenuit en volkeren zelfmoord voor de islam!!

  In Europa gaat de oorlog tegen alles wat oorspronkelijk Europees is onverminderd door.
  Elke persoon die in België, Duitsland, Nederland of in Frankrijk is toegelaten, ook een ISIS strijders, worden ‘een Belg, Fransman etc’ genoemd. Er mag geen enkele link meer worden gelegd tussen moslims en Jihadisten!
  Tijdens een operatie In molenbeek verzamelden duizenden Moslims zich om politie te belemmeren. Het zijn weer duizenden moslims die hun leven opofferen voor hun ‘geloof’. Massa Moslims wilde de Jihadisten beschermen. Belgische politie mocht niks doen tegen de agressieve Moslims!
  Krijgen we ook nog ergere situaties dat de Moslims in veiligheidsdiensten infiltreren.
  Met name in Frankrijk steeds meer moslim agenten willen graag de jihadisten beschermen. Ook willen velen niet meedoen met een minuut stilte voor de slachtoffers van islamitische terreuraanslagen. Wat critici al jaren geleden voorspelden, is dus aan het gebeurden: moslims zijn als een ‘vijfde colonne’ tot diep in de overheid doorgedrongen, en beginnen daar nu stap voor stap hun eigen religieuze ideologie te volgen en zich tegen het Westen te keren.
  De militante religieuze islamitische ideologie, die in alles uitgesproken anti-Westers is, krijgt in dit ‘omvolking’ proces de absolute voorkeur en wordt zelfs ‘beschermd’ tegen de oorspronkelijke Europese cultuur!!
   Dit is niets anders dan doelbewust veroorzaakte maatschappelijk, culturele en uiteindelijke ook volkeren zelfmoord.

  Veel vrouwen zonder hoofddoek worden al onderweg onderdrukt! Zelfs mensen met een andere religie worden naar zee gegooid!
  Demonstratief komen ze met de islamitische propaganda binnen.. Ze dragen hun islamitische uniformen en willen ze laten zien dat ze voor altijd in oorlog zijn met de ongelovigen of andersdenkenden.. Deze islamitische migratie heeft nu alleen in vorm verandert!

  de Turken en Marokkanen (zogenaamde gasten..!!!) hebben in Europa een Islamitische infrastructuur opgebouwd.
  Dit was een begin. 5e colonne is verbonden aan grote Moslimlanden.. Turken en Arabieren hebben nu 3e á 4e generaties islamieten binnen Europa die hele constructie verder uitbreiden en stelselmatig versterken. Het is enorm gegroeid..
  3e en 4e generaties Moslims vormen nu een grote gevaar! Omdat ze nog sterkere afkeer hebben dan de 1e en 2e generaties. Laatste generaties Moslims vormen de basis van hele Jihadistische beweging in Europa…!

  Huidige moslim migratie, onder de naam “vluchtelingen, asiel” is niet beter dan de Turken en Arabieren migratie onder de naam “gast arbeider, gezinsvormer etc..”!
  Ze komen nog meer moskeen bouwen, hoofddoek forceren en islamscholen openen om islamitische enclaves te creëren..!
  Moskeen, islamscholen, Imams, Burka’s en nog meer hoofddoeken voor de islamitische enclaves in Parijs, Berlijn, Londen, Amsterdam en Brussel. Europese steden klaar voor hun nieuwe Jihadisten…

  De poorten zijn uiteindelijk fataal afgebroken…Een cultuurloos middeleeuws landschap zal zich openbaren!

  OVERBEVOLKING!

  Huidige machthebbers hebben de Jihadisten verwaarloosbare hangjongeren genoemd (ter verdediging van islamitische ideologie)! Helaas dit zijn geen zielige hang jongeren…Het gaat over honderden miljoenen moslims, die Europa als hun nieuwe prooi beschouwen…! Niet alleen 190 Miljoen Moslims van Pakistan, maar ook 169 Miljoen moslims van Bangladesh, 80 Miljoen Turken, 90 Miljoen Iraniërs, 110 Miljoen Egyptenaren, etc. etc…
  Moslims migreren niet naar een andere Islamitische land, niet naar een rijke moslimland, ze kiezen niet voor een land die zelfde taal religie en cultuur heeft, ze gaan niet naar de rijke golfstaten! Moslims, gaan niet naar rijkere Moslimlanden, ze willen liever naar Europa!
  Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door: niet alleen Pakistan, Egypte en Turkije, ook Bangladesh is hopeloos overbevolkt. Onder de islamitische volkeren heerst een grote overbevolking probleem.. De overbevolking drijft de mensen intussen tot migratie en de migratie leidt tot bloedige botsingen…

  Nog meer islam -> nog meer overbevolking

  Nog meer genocide op minderheden (christenen , ongelovigen, boeddhistische minderheden in moslimlanden..)
  Als het overschot jonge mannen de 30 % overstijgt dan kan het vormen van een veroveringsleger gaan beginnen en zal binnen korte tijd een niet islamitisch buurland worden overvallen zo is het altijd gedaan en zo zal het gaan daar is de overbevolking ook voor bedoeld het fokken van strijders om de wereld te veroveren.
  Middels zijn er via overbevolking Moslimenclaves ontstaan in Europa! Grote steden zijn enorm overbevolkt niet alleen door de massa immigratie, maar ook door de primitieve polygame van de moslims!
  1400 jaar geleden, Byzantijnse en Perzische rijken zijn ook op deze manier aangevallen! Moslims koloniseerden via enclaves en via overbevolking vormden steeds nieuwe jihad legers om verder te gaan. Uiteindelijk zijn deze rijken vernietigd door de Moslims.

  Anti Europese EU beleid veroorzaakt nog grotere migratiegolven! Islamitische massa die Europa binnenloopt haat het Westen…
  Zwakke EU leiders met hun verraderlijke bevolkingsbeleid lokken nog meer Moslims uit en stellen eigen bevolking ten prooi aan de Islamitische massa die binnenstroomt…

  TURKIJE, ISIS /NUSRA/ AL QAEDA/MOSLIMBROEDERS EN IMMIGRATIECRISIS!

  83% van de jihadisten in Syrië en Irak zijn via Turkije binnen gegaan. Turkse dictator Erdogan beweert dat de Westerse leiders niks weten over de Jihad!

  Bijna alle Jihadisten gaan via Turkije naar de oorlogsgebieden en komen ze ook via Turkije terug!
  Dankzij de Turkse Moslimbroeders AKP, hebben de jihadisten geprofiteerd van het vrije grensverkeer, wapens en gesmokkelde olie. De Turkse politiek lijkt op die van Pakistan waar de geheime dienst jarenlang stiekem samenwerkte met de Taliban en AL Qaeda Jihadisten in Afghanistan: een heilloze weg.

  Een grote dilemma voor de Westerse landen ! Maar hoe naïef ben je als je ISIS wilt bestrijden met behulp van een “bondgenoot” die dubbele agenda’s hanteert ? Die alliantie tussen EU en Turkije/Arabische Golfstaten en de massale moslimmigratie naar en daarmee islamisering van Europa.  Turkije onder leiding van MoslimBroeders gaat de immigratiecrisis nooit oplossen, het wordt alleen nog erger!
  Heel misschien neemt Erdogan dan wat ‘vluchtelingen’ terug, terwijl die dan miljoenen mohammedanen naar Europa kan sturen.
  En de EU is er alleen maar om te bukken. Of ze snappen niet hoe met een mohammedaan te onderhandelen, met het pistool op tafel, of ze willen de Ottomaanse invasie zelf maar wat graag.
  Ditator Erdogan Capituleert!
  Maar helaas voor de Migranten die juist door de Turkije gestuurd zijn, capituleren onze leiders al voor de dictator uit Ankara.
  Hij wil nu 6 miljard en visumvrij reizen… De deal tussen de EU en Turkije is een grote ramp. Het is een waardeloos akkoord waarbij jaarlijks 6 miljard euro wordt uitgekeerd aan een dictator die juist Miljoenen Koerden naar Europa wilt sturen…
  Over de rug van migranten chanteert Turkije zich de EU in. En over een paar maanden kunnen de Turken massaal EU bestormen met alle jihadisten..
  En wat krijgt de EU daarvoor terug? Helemaal niets. De asielzoekers zullen gewoon blijven komen. De migrantenruil is een ramp! Het zal nog meer aan de instroom toevoegen, Want Erdogan jaagt nu de Koerden van turkije!!
  De EU zit in de tang bij Erdogan.
  Slecht gedrag wordt beloond. Terwijl de Turken de persvrijheid hebben afgeschaft, durven de Europese leiders hierover niets te zeggen. Eigen principes over democratie en mensenrechten worden goedkoop overboord gegooid. Niet Turkije, maar de EU is reeds de zieke man van Europa.
  turkije maakt migrantencrisis juist groter, want ze verniet

  Zo wil Turkije meer dan de 3 miljard euro die nu al is aangeboden door de EU, namelijk het dubbele: 6 miljard. Daarnaast willen ze binnenkort miljoenen Islamieten naar Europa sturen, visumvrij reizen voor alle Turken in Europa is de belangrijkste wapen voor de Turkse jihad!!
  Erdogan ontmaskerd! Erdogan zegt:” Uit naam van Allah is een daad van islam, Jihad is geen terrorisme…”. Door de Turkse Jihad tegen de Koerden, meer dan 1.3 Miljoen Koerden op de vlucht! Turkije is niet beter dan de Syrie! EU is in de val van Turkse Jihadiste! Turkije lost de migrantencrisis niet, juist maakt groter!
  Als wij de Turkse dictator Erdogan moeten geloven dan kleeft er heel veel bloed aan de handen van EU leiders en de rest van alle corrupte politici!

  Turkije wilt ook lid worden bij EU, ze willen graag de grenzen van Europa oversteken! Dan hebben we een grote Jihad probleem!
  Let op! Turken willen graag visum vrije toegang naar Europa! Ten koste van alles, maar waarom?
  Het gaat om een politieke doel! Voor de Turken is EU lidmaatschap een middel voor de heilige massa immigratie naar zwakke Europa en dit is niet anders dan, toen ze aan de grenzen van het grote Byzantijnse rijk (grootste Europese rijk van 1000 jaar geleden, vergelijkbaar met huidige EU) stonden.

  De islam komt hier als een dief in de nacht. Turkse islamitische macht als de Moslimbroederschap aan de basis van de politieke islam en wel van alle hedendaagse terroristische organisaties van islamitische signatuur. Turks Ottomaanse jihad (strijd) is nog steeds een belangrijke inspiratiebron voor islamitisch-fundamentalistische terreurorganisaties als Hamas, MoslimBroeders, al-Qaida en IS.
  De bezetting van Europa door de fanatieke Moslims weldra een feit. De massale immigratie in West-Europa onder de vlag van de islam gaat steeds meer aanleiding geven tot een etnische burgeroorlog.
  Europa kan de opmars van de islam afremmen of stoppen door de immigratiewetten te veranderen. Als we niets doen, dan zal de wereld ondergedompeld worden in een donker tijdperk, waaruit geen herstel meer mogelijk zal zijn. De EU heeft een radicale revisie nodig. 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.